Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Irlanda - Scotia circuit 30 mai - 10 iunie 2014
admin:
Mai avem o luna...si plecam spre Insula! Lucrez in continuare la aceasta excursie, cu siguranta va fi marea mea incercare! Citesc, ma informez, vreau ca totul sa iasa cat mai bine cu putinta.
Pt orasele mari:
Dublin
Belfast
Glasgow
Edinburgh,
am luat cate un ghid privat local, dedicat grupului nostru. O sa avem cate "3 hours walking tour" in fiecare din aceste orase, astfel incat sa primim cele mai bune si interesante informatii. Este cel mai profesionist mod de a a avea contact cu un oras, in prezentare intrand si asa numitele hidden corner-uri, adica locurile mai putin cunoscute, dar pline de poveste si legenda....
Pe perioada de vizitare, nu putem avea opriri, luam practic din timpul nostru de ghidaj...Dupa ce terminam vizitarea cu ghid, o sa ne continuam turul prin oras, in zone mai indepartate si bineinteles in ...pub-uri!
Pt restul de obiective, am pregatit explicatii si istorii, pe care am sa vi le povestesc parte pe drumul pana la destinatii, parte chiar la fata locului. Incepand de azi am sa postez mai multe detalii din aceste ghidaje, care ma ajuta pe mine sa repet si pe voi sa intrati in atmosfera....
Povestioarele mele au sa fie sub forma unor subiecte separate, a caror link-uri am sa le postez si aici. Ele vor fi promovate si pe pagina noastra de facebook, astfel incat sa ajut si pe altii cu informatii... :)
admin:
Prima poveste a mea este despre Castelul Stirling. O puteti citi urmarind link-ul. Tot acolo gasiti si filmul Braveheart...
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1957.0.html
admin:
Am finalizat programul pe ore. Sunt aici cuprinse si orele de zbor si adresele hotelurilor la care o sa stam, telefoanele de la receptie, orele noastre de intalnire, ghidajele.
Am rugamintea sa va descarcati acest document si sa-l aveti cu voi. Este foarte de ajutor sa aveti toate informatiile oricand la indemana.
Program, zboruri si hoteluri Circuit Irlanda Scotia
30 mai
Ora: 20.30 intalnire pe aeroportul Otopeni ora 20.30 la Cafeneaua de la Plecari Internationale
22.45 Zbor Blue Air Bucuresti Dublin OTP - DUB(Dublin) 22:45 -00:45
Aterizare Dublin: 00:45
Check out bagaje si deplasare la hotel
Check in hotel: 1.30
Hotel Bewley's Hotel Ballsbridge 3* Adresa: Merrion Rd, Ballsbridge, Dublin 4, Co. Dublin, Irlanda
Telefon: 00353 1 668 1111
31 mai
Dupa micul dejun, la 8.30 plecam spre zona centrala pt a ne intalni cu ghidul.
Ora: 9am 12am Turul orasului cu ghid local.
Punct de intalnire: The Clare Street entrance to the National Gallery
Dupa tur, masa (13.00 15.00) si continuam (15.00 21.00) cu restul de obiective, printre care fabrica de bere Guiness si seara zona de pub-uri Temple Bar.
1 iunie
Check out hotel: 8.00
Ora: 8.30 imbarcare in microbuz Kelly Travel. Se pleaca spre Galway. Avem de parcurs 318 km. Timp de parcurs cu microbuzul: cca 6 ore.
Dupa ce ajungem, check in la Hotel Flannery's Dublin Road, Galway (Telefon: +35391755111)
Facem apoi o vizita a oraselului Galway. O plimbare pana la Salt Hill Promenade, de unde se poate admira marea. De acolo putem traversa cu barca pana pe Insulele Aran, sau sa ne continuam vizita pietonal. Seara tragem la un pub pt servi masa si a ne delecta un pic
.
2 iunie
Check out hotel: 8.30
Ora 9.00 imbarcare in microbuz. Se pleaca intai spre Westport (80 km), apoi spre Budoran (273 km) Total 350 km, in mod normal cca 6 ore. Doar ca drumul nostru trece prin niste locuri exceptionale, parcurgem practice coasta de vest, pe langa mare si cu siguranta ca o sa facem in jur de 9 ore
cu opririle pentru fotografiere. O sa ajungem astfel la 18.00 la hotel.
Check in hotel: Holyrood Hotel - Leisure Centre & Escape Spa , Main Street, Bundoran (Telefon: +353719841232)
Dupa check in doua variante: cine doreste sa mearga la centrul SPA al hotelului sa se relaxeze ok, iar cu cei care doresc sa vada Donegal-ul, o sa iesim la vizitare
3 iunie
Check out hotel 8.30
Ora 9.00 imbarcare in microbuz. De la Donegal la Belfast o sa avem cateva opriri: una la trecerea prin Parcul National Glenveagh, la Castelul Glenveagh , apoi aproape de Derry, la Grianan of Aileach. Ne continuam drumul spre Londonderry (sau Derry cum se mai numeste), unde de asemenea o sa avem o oprire si ultima, la Giants Causeway. Totul cca 200 km.
O sa ajungem seara tarziu la Belfast unde o sa facem check in-ul la hotel: Travelodge Belfast
15 Brunswick Street, Belfast (Telefon: +448701911687)
4 iunie
10.00 Walking tour cu ghidul de Belfast, Marti Molloy. Cel mai probabil ne ia de la hotel, urmeaza insa sa va comunic.
Dupa amiaza ne continuam vizita in oras.
5 iunie
9.30 Check out hotel. Lasam bagajele la camera de luggage.
10.00 13.00 Vizita oras
14.00 de la hotel mergem la Aeroport.
Facem check-in-ul si zburam spre Glagow cu Easy Jet: 16:15 -16:55
Taxi pana la hotel, apoi check in: Premier Inn Glasgow City Centre (Argyle Street)
377 Argyle Street, Glasgow (Telefon: +448715278436)
Dupa amiaza libera.
6 iunie
9.00 plecam de la hotel sa ne intalnim cu ghidul de Glasgow
Walking Tour: 10 am, 6th June at the lion statues at George Square. Cu Patricia Clark
Dupa amiaza ne continuam vizita orasului.
7 iunie
7.30 check out hotel
8.00 imbarcare in microbuzul grupului nostru, Fairline Coaches.
Ruta zilei: Glasgow Stirling Glen Coe Eilean Donan Castel Skye
De la Glasgow la Skye avem de parcurs 350 km. Asta inseamna ca si mers, in jur de 5 ore si jumatate. Avand insa mai multe opriri, vom ajunge doar spre seara laKyle Hotel A Bespoke Hotel Main Street, Kyleakin (Telefon: +441599534204), gazda noastra din Insula Skye.
8 iunie
7.45 check out de la hotel
8.00 imbarcarea in microbus si plecam intai intr-un scurt tur al insulei Skye, apoi vom vizita Castelul Dunvegan, pt a ne continua drumul trecand pe la Loch Ness, Inverness si in final Edinburgh.
Seara tarziu, check in Piries Hotel 4/8 Coates Gardens, Haymarket, Edinburgh, EH12 5lb
Tf +44 131 337 1108
9 iunie
Ora 8.30 plecam din hotel
Ora 9.00 Walking Tour cu Rita Adam
meeting point Tron Kirk in front of Starbucks Coffee
Dupa turul orasului, vom servi masa si vom continua vizita orasului.
10 iunie
Check out hotel ora 4.00.
Ora 4.30 plecam spre aeroport
5.00 check in la cursa Easy Jet EDI LTN (Londra Luton)
Ora 07:00 decolare spre Londra
La Londra ajungem la 8:15
Check in pt cursa Blue Air LTN -OTP(Buc)
Decolare: 10:35
Ajungem pe Otopeni la 15:45
admin:
Seria povestilor mele continua cu Glencoe:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1958.0.html
admin:
Am mai adaugat o descriere. Cea a Castelului Eilean Donan:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1959.0.html
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă