Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - sejur si excursii pe insula - 17 - 24 iulie 2014
Codru:
Dadus, cand mergi spre Buc?
dadus:
--- Citat din: Codru din Luni, 14 Iulie 2014, 17:05 ---Dadus, cand mergi spre Buc?
--- Terminare citat ---
Codru
mi s-o parut mie ca te vad pe lista :)
plec miercuri seara cu avionul si dorm la pensiunea Otopeni langa aeroport.
Ma bucur ca ne vedem *|*
Codru:
*|* si eu !!!
admin:
Am facut check in-ul on line la TAP, avem locurile deja stabilite si de la Bucuresti la Lisabona si de la Lisabona la Funchal. Am fixat locuri cat am gasit mai bune. Referitor la bagaje:
- avem voie cu un bagaj de cala de maxim 23 kg
- un bagaj de mana, cu dimensiuni maxime: 55cm x 35 cm X 25 cm
Urmeaza sa fac din Funchal online check in-ul si pt intoarcere, acum e prea devreme si nu s-a deschis.
admin:
Insist mult pe echipament sport. Sa aveti si un mic rucsac cu voi sa puteti pune in el o pelerina, o apa, un sandvici...Sunt o multime de trasee pe insula si cei care au un pic de conditie fizica si doresc sa exploram impreuna, eu sunt gata sa va insotesc oriunde!
Exista niste canale de irigatie numite levada, de-a lungul carora putem merge, daca dati un google levada walks madeira, o sa vedeti despre ce este vorba. E pacat sa nu intram si in zone mai putin amenajate si sa ne bucuram de fantastica flora de pe insula. Sa nu mai vorbim de padurile de dafin...Asa ca adidasi si rucsac...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă