Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - sejur si excursii pe insula - 17 - 24 iulie 2014
admin:
Si pentru ca am ajuns la aceasta actiune pt anuntarea ultimului loc si pt ca timpul zboara si noi o sa facem la fel...spre Lisabona mai intai, apoi spre Funchal, cateva detalii despre hotelul in care o sa stam:
Se numeste Four Views Baia 4* este amplasat mai sus de Cetatea Săo Joăo, la cca 30 de minute de mers cu maşina de aeroport si foarte aproape de ocean.
Este modern mobilat si utilat, calificat cu foarte bine in review-uri. Ca si facilităţi: Four Feelings Spa, 2 piscine şi o sală de sport. Există o cadă cu hidromasaj, tratamente de masaj, şi asa cum mai precizam piscine interioare şi în aer liber.
Avem camere twin cu balcon, cu vedere spre munti. Baile sunt dotate cu dus si tot restul de facilitati a unui hotel de 4*. Camerele au deci paturi twin, evident climatizare cald/rece, o sofa, birou, oglinda, scaun, TV cablu, minibar, balcon cu masa si scaune, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei.
Micul dejun si cina sunt incluse in tarif, o sa le servim la restaurantul hotelului. Restaurantul Bay View serveşte un meniu variat, care include preparate mediteraneene, internaţionale şi vegetariene. Barul Woogie Boogie oferă băuturi şi cocktailuri în acorduri de muzică live.
Cateva imagini cu hotelul in care ne vom petrece sejurul:
admin:
Nu mai sunt locuri la aceasta excursie.
admin:
Pt ca am inchis si aici rezervarile si pentru a va putea organiza plecarea spre Lisabona, detalii despre plecare:
Intalnire 17 iulie ora 3.30 Aeroport Otopeni, cafeneaua de pe dreapta Plecari Internationale. Zbor TAP. Decolare: Otopeni 05:35 sosire Lisabona 08:00. In Lisabona schimbam pentru Funchal, avem cursa, tot TAP (deci 99% ca nu mai trebuie sa facem check out si check in the bagaje). Plecam la 11.40 din Lisabona, ajungem la 13.25 la Funchal. Am discutat acolo pt transfer la hotel, ne va astepta un microbuz, tariful e de 4 EUR/persoana. Deci la 14.30 suntem deja la hotel!!!! *|* *|* *|*
Returul, desi nu e bine sa vorbesti deja de el... ::) :-[ se face in 24.07.2014 tot cu TAP:
FNC-LIS 18:40 -20:15
LIS -OTP 22:45 -04:45, ajungem deci doar dimineata in tara.
Orarul este foarte bun, ne ofera practic doua jumatati de zi in plus....
Am rezervat si achitat si excursiile pe insula. Programul acestora:
19/07/2014 at 09h00 - Nuns Valley
20/07/2014 at 09h00 - South East Tour
21/07/2014 at 09h00 - Soutwest Tour
Le-am prezentat in in prima parte a topicului, pachetul este asa cum am scris de 130 EUR/persoana. Cu partea aceasta discutati cu Samiza, am inteles ca toata lumea merge, nu stiu insa cum e cu plata.
dadus:
Pentru ca am um pic de timp liber , am inceput sa mai citesc una-alta despre Madeira. Mama ce ne asteapta :D
Madeira in portugheza inseamna lemn.
Se pare ca aeroportul din Funchal este pe lista celor 10 dificile din lume.
La Funchal neaparat trebuie sa mergem cu telecabina pana in virf, unde este si o gradina frumoasa Jardins do Imperador -gradina ultimului imparat austro-ungar Carol I care a fost exilat acolo, apoi obligatoriu coborirea cu saniile. :crazy2:
Am vazut ca se poate merge cu ferry pe o insula la 75 km Porto Santo care are plaja cu nisip( medicinal) unde nu ploua aproape de loc, unde este si casa lui Cristofor Columb.
Abia astept.
admin:
Da si eu astept mult excursia asta... :dance: *|* Este prezentata ca un adevarat paradis al florilor, sunt o multime de locuri de panorama si au un vin...hmmm ::)
M-am uitat peste vreme: spune ca va fi soare 24 - 31 de grade, ne ameninta si cu ceva ploi sporadice si chiar cu una - doua mai puternice...Avem multe alternative, zona este foarte bogata in posibilitati de vizitare, asa ca ne putem organiza...functie de vreme.
Sa nu uitati sa aveti pantofi sport sa putem 'explora" insula...
La bagaje adaugati si o pelerina usoara...
Pe TAP primim de mancare, asa ca ajungem la Lisabona cu foamea potolita. Nu stiu cum e de la Lisabona la Funchal, daca mai primim si acolo ceva... ::) Oricum ajungem repede la hotel. la 14.30 suntem cred deja cazati. Ajunsi acolo nu mai e nici o problema...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă