Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014

<< < (16/19) > >>

wonderland:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 23 Aprilie 2014, 14:18 ---M-am dat si eu. Si acum, acasa, am constatat ca... mi-am stricat costumul!  :D S-a rarit, a devenit transparent pe spate, e ca... un voal! Ma intreb daca asa oi fi defilat p-acolo in ziua aia?!   :giggle:   ;D

--- Terminare citat ---
probabil ca da, dar ce mai conteaza? :happy: intra in seria intamplarilor hazlii :magic:

admin:
Am transmis tuturor, cu exceptia lui Eugen, al carui Email nu-l stiam, fotografiile facute de mine si cele primite de la Maria. Sper sa nu fie ...virusate!  ::) ;D :(

Plusar:
marfa balaceala !  ;D

IuliaT:
Sa va fie de bine !!!
Arata minunat targul cu afumaturi ...clar nu se pot rata :) mai ales ca porcul de mangalita e ulei  extravirgin pe patru picioare.
Ma distreaza Maria cu panditul la topogan...oare cine era sub val?

Mari_a:
 :)
Pai... erau diversi sub val!  :D  Am avut de asteptat, pentru ca sunt de urcat doua etaje pana la locul de unde incepe coborarea…

La festival am pozat, cred, fiecare stand!!! Are si pagina de fbk, au pus si ei poze aici:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.846964151987735.1073741836.313145475369608&type=1

Dintr-un magazinas de la Hortobagy mi-am luat un magnet de frigider (!). Mi-a placut ca e din lemn pirogravat, dar… nu stiu ce scrie!!  :D Daca stie cineva limba maghiara, rog sa-mi traduca si mie – sa ma lumineze, ca sa stiu ce tin in casa, poate o fi ceva de rau!  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă