Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014
wonderland:
--- Citat din: admin din Duminică, 20 Aprilie 2014, 18:37 ---Si deci tot la pacat ajungeam.... :-[
--- Terminare citat ---
Aha, deci pentru ca nu ne putem feri de pacat, mai bine sa-l infaptuim, asa scapam si de chinul abtinerii ;D :happy: :tomato:
--- Citat din: admin din Duminică, 20 Aprilie 2014, 18:37 ---Am mai postat eu cate imagini si pe facebook, o fac insa si aici...pt a realiza si voi daca era cazul sa ma abtin sau nu....
--- Terminare citat ---
Asa e, n-aveai cum. :kissing: :magic: :tomato:
Asta-i blonda? :blush:
--- Citat din: admin din Duminică, 20 Aprilie 2014, 18:47 ---
--- Terminare citat ---
admin:
Da, da, carliontatele astea sunt "blondele". Mai erau si ceva "roscate".... ;D ;D ;D
Mari_a:
Si eu am facut muuulte poze la targ! Mi-a placut mult faptul ca erau producatori locali si nu amestecati cu tot felul de prostii si de chinezarii ca pe la noi! Mi-as fi luat cate ceva de pe la fiecare stand! Cand am plecat noi, incepuse spectacolul pe scena si am ramas un pic in urma sa vedem un grup care dansa foarte frumos pe muzica country...
Multe poze le-am facut si dansatorilor de la seara ungureasca. Muuuult mi-au placut (cel mai mult cel mai plinut! :D )
Am facut poze si la Aquapark, am o frumusete de poze cu "Lacul celor 4 lebede" ;D
Aici e Gigi, "coborand" de pe tobogan ;D
Am trimis acum pozele la adresele pe care le am, cine doreste, pliz mail la marina_m02@yahoo.com . Si asept si de la voi! :bow:
(Vreau sa-mi fac un album frumos pe fbk, sa vada si ai mei pe unde-am umblat... de nu i-am ajutat la nimic in gradina primavara asta! :giggle: )
wonderland:
si Gigi unde e?(in poza cu topoganul) :giggle:
Vesele poze! :thumbup:
Mari_a:
Oh, cat am stat la panda! :giggle: Dar n-am reusit sa-l pozez in momentul contactului cu apa :D ! Nici pe el, nici pe ceilalti din grup care s-au dat... Pe maya am pandit-o mult, insa... mi-au iesit numai valuri! In schimb, l-am prins fain-frumos pe "musiu" asta, care nu era din grupul nostru:
M-am dat si eu. Si acum, acasa, am constatat ca... mi-am stricat costumul! :D S-a rarit, a devenit transparent pe spate, e ca... un voal! Ma intreb daca asa oi fi defilat p-acolo in ziua aia?! :giggle: ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă