Autor Subiect: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014  (Citit de 97836 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adina85

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #270 : Miercuri, 12 Martie 2014, 15:48 »
Am sa fiu si eu prezenta in jurul orei 20
Abia aștept! Geniala initiativa :thumbup:

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #271 : Miercuri, 12 Martie 2014, 20:05 »
Guitarman !! .... iti voi trimite un filmulet cu cantecul trubadurului , am fost pe faza; nu stiu cat de reusit este video-ul, dar conteaza doar faptul ca ne amintim cu drag de acel moment deosebit   :applause:

Offline acbard

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #272 : Miercuri, 12 Martie 2014, 20:37 »
Ma gandesc deja la ceva inedit .... si combinat. Sa  vad daca imi iese. Apai si daca imi iese, sigur iau locul 1. 
Ei , cum a fost Florine ?! Ce patisi ?  ;)

Offline guitarman

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #273 : Miercuri, 12 Martie 2014, 20:38 »
Draga Tania,
Nu pot decat sa-ti multumesc anticipat pentru filmulet, indiferent de calitatea imaginii. Adresa de e-mail o poti lua din lista care a trimis-o Gigi, iar daca nu o gasesti acolo am sa ti-o comunic eu. Mii de multumiri.
O seara cat mai frumoasa iti doresc,
Viorel

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #274 : Miercuri, 12 Martie 2014, 20:38 »
El a crezut ca e usor sa fi Gigi.... ;D ;D ;D

Offline Tania55

• Sr. Member
« Răspuns #275 : Miercuri, 12 Martie 2014, 21:23 »
acbard !!! s-a simtit lipsa ta la piesele de rock !!! la parteneriatul tau cu Florin, cred ca de aceea nu a avut succes maxim Florin    :-\   ;)   :) 

Offline lucian

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #276 : Miercuri, 12 Martie 2014, 22:11 »
inca o data m-am simtit minunat in compania unor oameni minunati...si daca la Revelion eram mai timid
(va amintiti de filmul Sunt timid dar ma tratez?), datorita faptului ca majoritatea ne cunosteam deja,in unele momente chiar mi-am facut de cap :D

De data asta politia nu a impartit bulane pe spinare...ci a smuls zambete pe chipurile voastre :P

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
« Răspuns #277 : Miercuri, 12 Martie 2014, 23:08 »
Wonderland, am vorbit cu Cleopatra si ti-a transmis ca nu se va supara nici daca ii vei trimite pozele facute de tine la carnaval  ;) si ca abia asteapta sa va intalniti la urmatoarele evenimente. Timpul a fost mult prea scurt, programul incarcat si nu a avut timpul necesar sa vorbeasca mai mult cu o anumita domnita....... desi si-ar fi dorit foarte mult.....  :flori:  :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #278 : Joi, 13 Martie 2014, 06:25 »
Draga Onix, Cleopatra e spectaculoasa, nu-i asa? Merita si un loc pe podiumul forumului. Ma bucur ca a acceptat :)
Ciudat, eu am trimis pozele in toata lista de email-uri primita de la Gigi. Mai trimit o data. Sper ca am identficat bine - adresa ta e cu .uk?
Nu prea a fost timp de vorbit la Carnaval, asa e, doar de comunicare telepatica, nonverbala si de mare distractie :dance:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
« Răspuns #279 : Joi, 13 Martie 2014, 17:14 »
Nu, nu este cu uk ! Dar, iti dau intalnire in Delta (daca evident doresti si poti sa vii), unde promit sa-i cer permisiunea lui Gigi sa fac un mic foc (gasesc eu un loc linistit ) si sa putem sta de vorba doar la lumina focului si a lunii (evident cu un pahar in mana :)))) ;)

Offline Tania55

• Sr. Member
« Răspuns #280 : Joi, 13 Martie 2014, 19:37 »
Wanderland draga, nu am primit pozele de la tine, te rog mai trimite-mi-le o data, multumesc  :kissing:

Offline adina85

• Newbie
  • *
« Răspuns #281 : Joi, 13 Martie 2014, 23:06 »
Eu sunt fericita castigatoare a unui vis indeplinit  :) am fost parte din ceea ce se cheama "1001 nopti" la un carnaval de doar 2 zile in care  am renuntat la a mai fi "eu" , pentru o noapte macar am fost cadana intr-un harem...nu pot sa va explic sentimentul trait ..trebuie sa incercati ^-^ ,nu uit sa multumesc celor ce mi-au dat aceasta oportunitate si mai cu seama pentru ca au adus la noi acasa ,in stil autohton ceea ce se intampla pe la Venetia
Astfel de actiuni cu tenta artistica ar putea avea un real succes in comunitatea singles ,sunt convinsa ca in fiecare din noi zace cate un artist si timiditatea il impiedica de multe ori sa iasa la iveala ;)

Offline adina85

• Newbie
  • *
« Răspuns #282 : Joi, 13 Martie 2014, 23:07 »
Intrebare pt toata lumea > Cine are filmuletul cu dansul oriental ? eu am ceva dar nu e super reusit ..poate exista o varianta mai buna

Offline Tania55

• Sr. Member
« Răspuns #283 : Joi, 13 Martie 2014, 23:15 »
Intrebare pt toata lumea > Cine are filmuletul cu dansul oriental ? eu am ceva dar nu e super reusit ..poate exista o varianta mai buna
Adina draga ... eu te-am filmat .... si putin mai devreme ti l-am trimis ... sa-mi spui daca l-ai primit, ok ? te pup

Offline adina85

• Newbie
  • *
« Răspuns #284 : Joi, 13 Martie 2014, 23:59 »
mersi Tania, da l-am primit  :)
Pt cine nu stie , eu venisem cu melodia pregatita cu regie si tot ce trebuie , dupa ce i-am inmanat-o dj-ului s-a facut pierduta ,asa ca ce am dansat eu acolo e pura improvizatie de moment ,nu e chiar ce as fi dorit sa fie.. :) dar bravo mie ca m-am descurcat si cu surprize :happy: