Autor Subiect: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014  (Citit de 97857 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nickescool

• Vizitator
Re: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #240 : Duminică, 09 Martie 2014, 21:01 »
Noi am chemat Sibiul la noi :))

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #241 : Luni, 10 Martie 2014, 07:44 »
Ei, noi l-am avut pe Viorel cu noi, trumabadurul nostru!
Am sa incep sa scriu pe-aici, acum insa sortez la poze...Vreau sa vi le trimit azi, sa va mai bucurati de cateva clipe de ...carnaval si Sibiel.

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #242 : Luni, 10 Martie 2014, 08:52 »
Asteptam cu nerabdare ! O zona superba, oameni frumosi (nu doar ca infatisare ci si sufleteste) gazdele desavarsite. Este lesne de inteles de ce a devenit o traditie...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #243 : Luni, 10 Martie 2014, 09:14 »
Pozele sunt gata de plecare spre voi...In cateva ore o sa ajunga via wetransfer la fiecare dintre cei care ati fost la Carnaval...

Cateva imagini ....

Gazda noastra de sambata dimineata...

Si mica...dansatoare

Spectacolul de focuri...

Bufetul de carnaval..."opera" bucatarului nostru sef, Marcel

...si aranjamentul de servire a unui suc...marca Vicentiu

Premiul carnavalului. Cel de pregatire si prezentare in echipa...Felicitari "dracoaicelor" si magicianului!

Din drumetia de duminica....

Offline Ani Marie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #244 : Luni, 10 Martie 2014, 09:48 »
Dragi mei amintirile sunt superbe, familia mai reunite ca niciodata, fericirea, bucuria, voia buna a fost la ea acasa, la Sibiel, gazdele nu am cuvinte, am cautat dar ... dragi mei deja imi este tare dor de voi ... a voastra dracoaica, sau ale voastre sunt sigura ca si iubita mea prietena este de acord cu ce simt pentru voi.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #245 : Luni, 10 Martie 2014, 10:01 »
Am trimis pozele!!! Cine nu le-a primit, sa-mi scrie pe Email pe office@singlescamp.ro. Am sa-i retransmit. Asigurati-va ca aveti aceasta adresa in Email Address Book, altfel riscati ca mesajele mele sa va ajunga in SPAM sa si mai rau, sa fie oprite in firewall-uri...

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #246 : Luni, 10 Martie 2014, 14:23 »
Am convingerea ca am facut cea mai buna alegere pentru sufletul meu,sunteti minunati!
dorina

Offline guitarman

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #247 : Luni, 10 Martie 2014, 14:48 »
Buna dragilor, dar mai ales dragelor  :)
Ce ar mai fi de spus dupa un astfel de eveniment... As incerca doar cateva calificative:

Organizare si program......................Nota maxima cu felicitari... Gigi, The Best!!!
Conditii in pensiune..........................Foarte bune!
Mancarea .......................................Excelenta!
Servirea..........................................Exemplara!... mai ales frumosul Vincentiu... (unele doamne chiar au suspinat putin...  ;)) )
Muzica............................................Buna, in general... (era loc de mai bine, dupa parerea mea, evident)
Costume.........................................Cele mai multe, de senzatie... infinit peste asteptari.. varietate, inspiratie, imaginatie, bun gust..etc. etc..
Implicare participanti........................Ca de fiecare data...totala ! (cu o mentiune speciala pentru Lucian)
Atmosfera generala..........................Nemaipomenita!
Conluzia..........................................Dupa cum a inceput, primavara asta nu va fi nicidecum o copie!

Felicitari si multumiri din toata inima, Samizei si lui Gigi !!! :applause: :applause: :applause:
Cred ca sunteti in asentimentul meu sa-l botezam, Gigi The Best!
Cu drag, pana data viitoare,

p.s. daca a fotografiat sau filmat cineva cantecul trubadurului este rugat frumos sa dea un semn...
Multumesc,

Offline ana-maria

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Bine am venit in grupul nostru!
« Răspuns #248 : Luni, 10 Martie 2014, 18:12 »
Buna dragilor, dar mai ales dragelor  :)
Ce ar mai fi de spus dupa un astfel de eveniment... As incerca doar cateva calificative:

Organizare si program......................Nota maxima cu felicitari... Gigi, The Best!!!
Conditii in pensiune..........................Foarte bune!
Mancarea .......................................Excelenta!
Servirea..........................................Exemplara!... mai ales frumosul Vincentiu... (unele doamne chiar au suspinat putin...  ;)) )
Muzica............................................Buna, in general... (era loc de mai bine, dupa parerea mea, evident)
Costume.........................................Cele mai multe, de senzatie... infinit peste asteptari.. varietate, inspiratie, imaginatie, bun gust..etc. etc..

Implicare participanti........................Ca de fiecare data...totala ! (cu o mentiune speciala pentru Lucian)
Atmosfera generala..........................Nemaipomenita!
Conluzia..........................................Dupa cum a inceput, primavara asta nu va fi nicidecum o copie!

Felicitari si multumiri din toata inima, Samizei si lui Gigi !!! :applause: :applause: :applause:
Cred ca sunteti in asentimentul meu sa-l botezam, Gigi The Best!
Cu drag, pana data viitoare,

p.s. daca a fotografiat sau filmat cineva cantecul trubadurului este rugat frumos sa dea un semn...
Multumesc,

Romeo, susține toate calificativele. A fost cu adevărat frumos. Mulțumim , Samiza și Gigi.

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #249 : Luni, 10 Martie 2014, 19:11 »
Ce pot sa zic!? A fost incredibil de frumos. Banuiam ca o sa fie bine (fiind prima mea participare) dar nu-mi imaginam asa o atmosfera. Nu cred ca am mai vazut undeva atatea feţe (si fete) vesele stranse la un loc. Atat de multi oameni cu vieti diferite pot deveni atat de apropiati emotional.
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #250 : Luni, 10 Martie 2014, 20:51 »
Salutari tuturor, Romeo , Julieta, conti, contese, indience, domni si domnite, trubaduri, cadane, dracusori, serifi, scufite si vaci :)....
ooo... cate masti frumoase, ce interpretari de personaje...mi-a placut muuult. :thumbup:

Ca de fiecare data, distractia si voia buna nu a lipsit deloc, si nici nu ma gandeam ca o sa fie altfel.. *|*
Eu am mai participat si la alte actiuni, asa ca, spre deosebire de cei noi, eu merg la sigur si stiu ca ma voi distra, stiu ca acolo indiferent ca ne cunoastem , nu ne cunoastem, distractia nu lipseste.

Cu asa un Carnaval, sigur am speriat spiritele rele... :D

Sa aveti o primavara frumoasa si nu numai!!!

salutari de la Minnie Mouse! ;)

Offline ela71

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #251 : Luni, 10 Martie 2014, 21:50 »
Buna seara! Multumesc lui Gigi si Samizei ca au reusit, ca de fiecare data, sa ne faca un weekend de vis - petreceri cu multa voie buna, dans, surprize placute si carnavalul care a fost minunat. Intr-un cuvant, au fost zile pe care nu le voi uita niciodata. Toti participantii au fost oameni deosebiti, in compania carora petreci grozav. Multumesc mult pentru fotografiile trimise, au iesit foarte frumoase! Numai bine doresc tuturor si o primavara cu mult soare in suflet! Cu drag...Julieta!:flori:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #252 : Luni, 10 Martie 2014, 22:23 »
Deși inițial am crezut că nu cunosc pe nimeni din acest grup, m-am bucurat sa întâlnesc persoane pe care le știam din alte excursii. Apoi, am descoperit că, de fapt cunosc multe persoane din întâlnirile și dialogurile de pe forum. Am avut sentimentul că ne știm și am putut să facem cunoștință zâmbind si îmbrățișându-ne. Punțile către ceilalți s-au creat mai ușor.

Au fost câteva zile pline de culoare și veselie. Ca într-un carusel, ne-am rotit cu viteza pe ringul de dans și în afara lui. Zile pline de efervescență. Momentele s-au succedat cu repeziciune.  Când ești împreună cu oameni minunați, în locuri de poveste, totul devine intens și bogat.

Să dezvăluim și secretul cutiilor magicianului  :applause:

Drumeția a fost un vis. Și cea spre schit. Și cea de duminica spre Cetatea Sibielului -  extensie  a carnavalului, pentru mine o savuroasă cireașa de pe tort.
Începând de la pensiune...

Până la cetate și dincolo de ea...

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
« Răspuns #253 : Luni, 10 Martie 2014, 22:55 »
Am ramas uimita - recunosc - de implicarea si pasiunea participantilor. Una e DOAR sa iti alegi un costum - alta este sa il prezinti frumos si convingator celorlalti. Juriul a fost foarte obiectiv - si premiile au fost acordate in asentimentul tuturor. MERITATE. Toti ne-am bucurat de atmosfera si de prezenta celorlalti.
Sper ca toti ne-am simtit ca in mijlocul unui miraj numit VESELIE - BUNA DISPOZITIE - atmosfera plina de energii pozitive.

Rar am vazut atatea fete destinse , atatea zambete si imbratisari sincere.
Ma bucur ca am putut cunoaste asemenea oameni

Sunt fericita ca am avut ocazia de a serba venirea primaverii alaturi de voi
Va multumesc tuturor ca m-ati ajutat sa imi incarc bateriile
M

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #254 : Marți, 11 Martie 2014, 08:32 »
Inca nu mi-am revenit. Aseara am adormit in carusel, cu imagini rotindu-se pe sub pleoape:giggle: Daca aveti un pic de ingaduinta, o sa mai trimit pe email cateva poze, mai pe seară. Astept si eu, de la cei care au promis. Si de la Doru - vreau poze de la coborarea pe scari proaspăt costumată, într-o mare viteză după intoarcerea de la schit.   :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.