Autor Subiect: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014  (Citit de 97770 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #210 : Miercuri, 05 Martie 2014, 08:04 »
Buna dimineata,
voi veni cu microbuzul ,vineri,renunt la excursia de joi,sper sa nu fi incurcat prea tare lucrurile
as mai avea o intrebare,stie cineva sa-mi spuna,cat de departe este peco Agip de statia de metrou de la Pacii?
multumesc pentru intelegere!
dorina

Offline sabina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #211 : Miercuri, 05 Martie 2014, 09:16 »
Cat costa transportul din bucuresti?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #212 : Miercuri, 05 Martie 2014, 09:42 »
Am citit intrebarea ta Sabina, doar ca am asteptat sa se faca o ora rezonabila de sunat la transporturi...Doream sa dau informatia completa referitoare la microbuz.

In primul rand, numarul de mobil al soferului: 0721 - 513.722 Lazar

Apoi calculatia: Bucuresti - Sibiel = 300 km. Dus si intors = 600 km
Cost/km = 1.8 RON + TVA
Deci: 600 * 1.8 * 1.24 = 1340 RON
Cazare + masa sofer = 200 RON
Total costuri transport = 1540 RON.
Suma se imparte, asa cum am mai spus, la numarul de persoane care vin cu microbuzul.

In acest moment lista arata asa:

1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Dana N
6. Dorina S
7. Iulia I
8. Florin I
9. Mariana V
10. Laur S
11. Violeta Dinca
12. Carmen Dinca

Daca se imparte 1540 RON la 12 pers = 128 RON dus si intors.

Cu cat mai multi cu atat mai ieftin...Dar 128 RON este un tarif ok, avand in vedere ca sunteti doar voi in masina. Normal cu autocarul eu platesc Sibiu - Bucuresti in jur de 50 - 52 RON pe un sens, deci 100 RON. Plus Sibiu - Sibiel dus si intors...E ok... :)

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
« Răspuns #213 : Miercuri, 05 Martie 2014, 10:32 »
Buna Dim!
Am citit ce ati scris voi referitor la transport. Daca ramane 128 lei - e ok - dar daca se mai retrage cineva - atunci noi ( Sabina , eu , Violeta si sora ei ) venim cu masina proprie.  Ai dreptate - e comod sa venim numai noi cu microbuzul - dar daca salta prea mult costurile - atunci poate ne convine mai mult sa mergem cu o masina.
In speranta ca nu se mai retrage nimeni - suntem de acord cu costul de MAX 128 lei.

Multumim Gigi si asteptam sa ne revedem

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #215 : Miercuri, 05 Martie 2014, 11:39 »
Pt drumetii am gasit pe topic:
luni
1. Wonderland
Mai era si Tania P, luni. S-a retras?
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #216 : Miercuri, 05 Martie 2014, 12:02 »
Ma refer acum la microbuzul de Bucuresti. Dupa cate se stie, nu face parte din organizarea evenimentului de Carnaval. Am dat o mana de ajutor, pt ca mi s-a solicitat. Am explicat de la inceput conditiile si cum se calculeaza tariful. Practic ceea ce solicita firma de transport se imparte la numarul de persoane (costuri de transport + cazarea soferului in alta pensiune + mesele lui). Nu trece prin agentie, nu are nimic extra pay fata de oferta lor. Comanda de transport este facuta pe mine, deci in situatia in care au sa se mai retraga din cei anuntati, ar trebui sa achit eu diferenta astfel incat sa se ajunga la tariful acceptat. Pt ca de anulat nu mai am cum.

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #217 : Miercuri, 05 Martie 2014, 12:13 »
multumesc frumos,Laur!
dorina

Offline mar61r0@gmail.com

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
« Răspuns #218 : Miercuri, 05 Martie 2014, 12:16 »
Ma refer acum la microbuzul de Bucuresti. Dupa cate se stie, nu face parte din organizarea evenimentului de Carnaval. Am dat o mana de ajutor, pt ca mi s-a solicitat. Am explicat de la inceput conditiile si cum se calculeaza tariful. Practic ceea ce solicita firma de transport se imparte la numarul de persoane (costuri de transport + cazarea soferului in alta pensiune + mesele lui). Nu trece prin agentie, nu are nimic extra pay fata de oferta lor. Comanda de transport este facuta pe mine, deci in situatia in care au sa se mai retraga din cei anuntati, ar trebui sa achit eu diferenta astfel incat sa se ajunga la tariful acceptat. Pt ca de anulat nu mai am cum.
Corect Gigi, conditiile de transport au tot fost aduse in discutie, deci nimic nou. Daca pe parcurs se mai retrage cineva (desi nu ar trebui) eu consider normal ca cei ramasi sa suporte cheltuielile, nu tu.  Cand pleci la drum stim ca nu intotdeaua se potrivesc socotelile de acasa cu cele din targ, asa ca........pierzi castigi, tot inainte. E un punct de vedere care sper sa nu supere pe nimeni.
Stop dancing the dance! Start feeling the dance!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #219 : Miercuri, 05 Martie 2014, 14:20 »
scuze ca ma bag si io intr-o discutie care nu ma priveste. dar, mar, mi-a sunat cam asa:  :blush:
sa plateasca cei binevoitori, care se ofera sa ajute si cei care isi mentin in angajamentul initial.

Dar, cred ca lucrurile se vor aranja si noi ne vom vedea gata de momente frumoase.   :bow:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mar61r0@gmail.com

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
« Răspuns #220 : Miercuri, 05 Martie 2014, 14:55 »
scuze ca ma bag si io intr-o discutie care nu ma priveste. dar, mar, mi-a sunat cam asa:  :blush:
sa plateasca cei binevoitori, care se ofera sa ajute si cei care isi mentin in angajamentul initial.

Dar, cred ca lucrurile se vor aranja si noi ne vom vedea gata de momente frumoase.   :bow:
Wonderland, eu sunt de parere ca angajamentul ti l-ai asumat cand te-ai inscris pe lista de microbuz, corect? Daca apar diverse aspecte obiective sau tin de o anumita conjunctura aparuta ulterior si care te fac sa renunti la acest angajament, este de inteles. Dar daca ai ajuns pana azi sa te mentii pe lista de inscriere, spuneam ca firesc ar fi sa-ti asumi si costurile care nu au de ce sa intre in sarcina lui Gigi (adica diferenta ). Nu stiu la ce binevoitori sau la ce ajutor faci tu referire, dar daca ar fi asa, nu s-ar supara nimeni. :)
Stop dancing the dance! Start feeling the dance!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #221 : Miercuri, 05 Martie 2014, 15:34 »
la ajutorul cu microbuzul, oferit de Gigi, binevoitor si dornic sa gaseasca solutia cea mai buna pentru toata lumea, cum e el.
In fine, nu vreau sa fac un capat de tara.
Ma gandeam doar, cum, in ultimul moment se precipita lucrurile. Si din cauza febrei pregatirilor, probabil.
 :surrender:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #222 : Miercuri, 05 Martie 2014, 16:48 »
Cine nu si-a luat inca un costum, o poate face in Sibiu. Doua centre de inchiriere de costume de carnaval de care stiu:

1. Str. Ana Ipatescu nr 4-6 program 10.00 - 13.00 si 16.00 - 20.00. D-na Lucia Moldovan tf 0742 387.219 - ii spuneti ca ati discutat cu mine
2. Sibiu, str Darstelor nr. 15 A. Program l-v 10-18.

Inchirierea este intre 30 - 40 RON.

Am facut precizarea referitoare la microbuz doar pt a linisti pe cei care s-au bazat exclusiv pe acest mijloc. Ca acesta va pleca asa cum este anuntat si ca o mana de oameni nu va trebui sa plateasca un microbuz intreg. Mi s-a spus maxim 128 RON, tot ce depaseste aceasta suma, fara nici o interpretare, o achit eu. Este greseala mea, trebuia sa ma asigur de numarul de persoane care urmeaza sa vina cu acest microbuz, si doar apoi sa-l comand. N-am avut timp, voluntar - nevoluntar, nu conteaza. M-am oferit sa rezolv problema, n-am rezolvat-o asa cum se astepta, urmeaza sa ...platesc. Nu vreau ca acest lucru sa fie un subiect, avem nevoie de voie buna si buna dispozitie, nu ca atentia sa ne fie atrasa de probleme din astea. Voi ocupati-va sa aduceti cat mai multa bucurie si energie aici la Sibiel, sa avem ce consuma!  *|* :dance: *|* :dance: De restul ma ocup eu.... :)

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #223 : Miercuri, 05 Martie 2014, 21:13 »
Vremea in wd la Sibiel:
http://www.accuweather.com/en/ro/sibiel/285709/weekend-weather/285709

Are si o denumire "populara" tipul asta de vreme :tomato:
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #224 : Miercuri, 05 Martie 2014, 21:16 »
da,sunt "babele"
dorina