Acum aproape patru ani de zile (peste o luna s-ar face...), ma pregateam sa intampin primul grup din Singles Camp...Va inchipuiti cam ce emotii aveam.

Lucram deja la proiectul acesta de vreo doi ani, mai tot completasem, mai tot schimbasem. Ajunsesem la o forma care se putea materializa...Pe la sfarsitul lui ianuarie 2010 debutase forumul, apoi valul acela de primi inscrisi ma determinasera cu entuziasmul lor sa anunt prima intalnire: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010 (
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,142.0.html). Dupa 32 de pagini scrise inainte de eveniment si feed-back nu puteam decat sa organizez inca 2 tabere. Asa ca au urmat imediat inca doua intalniri: 25 - 27 aprilie, apoi 9 - 13 mai, un Fun Camp. Toate trei s-au tinut la Sibiel.
Ma gandeam atunci cum o sa se desfasoare totul, cum o sa interactioneze cei care vin, daca o sa le placa, deca le plac...

Ma pregatisem eu, dar niciodata nu stii, intr-un mediu nou, cum o sa decurga lucrurile. Totul a fost natural, spontan si iesit perfect.

De multe ori ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca lucrurile nu ar fi decurs asa cum ma asteptam...As mai fi avut curajul sa incerc, a doua oara, a treia oara, a o suta oara? Inclin sa cred ca nu...Deci Singles Camp isi datoreaza existenta acelor reusite. La care au contribuit enorm cei care au participat. Bucuria lor, recatiile lor de dupa, m-au dus ca un val mai departe. Au venit apoi alte valuri si alte valuri si alte valuri. Fiecare dandu-mi incredere, motivandu-ma si confirmandu-mi ca e ok ceea ce fac. Si am tot adaugat cate o actiune, cate un eveniment. Si uite asa am ajuns la ....Carnavalul de maine. Strabatand sute si sute de locuri...de la Sibiel, pana in Maramures, Bucovina, Cheile Nerei, Cheile Turzii, Retezat, Parang, Cozia, Delta...din Sibiu pana la Budapesta, Viena, Innsbruck, Salzburg, Napoli, Roma, Venetia, Florenta, Milano, Cordoba, Granada, Gibraltar, Nisipurile de aur...Si multe - multe alte locuri. Pe care le-am vizitat si m-am bucurat impreuna cu voi...

Maine ma intalnesc din nou cu voi. Unii veniti prima oara la o actiune a noastra, cu altii deja m-am mai vazut...

Mai noi sau mai vechi, mi-as dori mult sa avem 2 zile de petrecere si bucurie, sa fie cel putin la fel de frumos ca anii trecuti...Cand am ras, am dansat, ne-am distrat de minune...Sper ca ..."tacerea" de pe forum sa nu ajunga si sa-si puna amprenta pana la Sibiel...

Sa veniti deschisi, veseli, sa va ganditi doar la distractie...Acolo trebuie sa fie totul pozitiv. Aveti sansa sa urmati dupa 4 serii de cate o saptamana de Bootcamp Andy Skekely, la care au participat peste 130 de oameni. Si care prin activitatile lor au creat un spatiu de energie pozitiva pe care o sa-l simtiti cu siguranta...
Doar timpul se pare ca nu este cel mai bun de data asta...Dar cum programul nostru este mare parte indoor, nu o sa ne influenteze foarte mult...
Va urez tuturor drum bun pana aici, sa ajungeti cu bine si cu ....costumele si mastile pregatite! Hai ca avem petrecere!