Autor Subiect: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014  (Citit de 97761 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #225 : Miercuri, 05 Martie 2014, 21:32 »
stiu si eu, dorina, pare doar...ploioasa  :giggle:
Babele-s mai cu variatii si rasturnari de situatii :D
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #226 : Miercuri, 05 Martie 2014, 22:22 »
Buna seara tuturor! Scuze dar eu.....cam rar pe aici. Gigi eu voi sta cu Luminita din Slatina si cu cineva din Bucuresti, am discutat cu Samiza de ceva vreme, nu mai retin cum o cheama. In cabana  Sibiel. Nu stiu daca au mai survenit modificari.
Wonderland, tardiv raspunsul meu si cu siguranta nesatisfacator, masina.....nu este microbuz, deci.....nu te putem lua din Sibiu. Imi pare sincer rau ca nu pot fi de ajutor.
Si uite asa......se apropie si carnavalul.....parca ieri ne pregateam de revelion. Ce repede trece timpul !
Imi va face placere sa va revad.
Gigi eu abia astept sa vad muzeul cu icoane pe sticla. Exceptand excursiile din afara zilelor planificate, achiesez la orice propunere a ta (ai deja votul meu de incredere pentru spiritul organizatoric  ;)
Acestea fiind zise va urez drum bun, sa ajungeti cu bine si chef de distractie  :flori:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #227 : Joi, 06 Martie 2014, 06:48 »
Acestea fiind zise va urez drum bun, sa ajungeti cu bine si chef de distractie  :flori:

Asa sa fie!

Cu Carnavalul asta suntem si noi in randul...lumii :giggle: Chiar daca nu umplem un oras, pastrand proportiile, s-ar putea ca Sibielul sa arate cam asa  ;D

vedeti mai multe poze pline de culoare aici: http://www.theatlantic.com/infocus/2014/03/carnival-2014-around-the-world/100691/
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #228 : Joi, 06 Martie 2014, 07:39 »
Pentru cei care vin pe cont propriu, adresa si indicatii pentru a ajunge la Pensiunea Sibiel. www.sibiel.eu

Adresa Pensiunii Sibiel:

Sat Sibiel, jud Sibiu, str. Pe Rau nr. 192 D cod postal 557234

Pt sisteme de navigatie, coordonatele pensiunii sunt:

GPS decimal: 45.76016 si 23.89686

GPS grade sexagesimale: +45°45’36.58″ si +23°53’48.70″

Cum ne gasiti daca veniti dinspre Bucuresti(directiile Valcea sau Brasov): ˇ Pentru a evita intrarea in orasul Sibiu, puteti opta pentru o varianta foarte simpla si rapida: La cca 10 km inainte de intrarea in orasul Sibiu (dupa intersectia giratorie Vestem – inca cca 4 km), veti vedea pe partea dreapta indicatorul de autostrada Arad, Nadlac. Intrati pe breteaua de legatura, care conduce pe autostrada – centura a Sibiului. Continuati pe autostrada pana la iesirea Saliste. (de la intrarea pe autostrada pana la Saliste aveti de strabatut cca 25 km). Urmariti indicatorul Saliste pana ajungeti in oras, apoi continuati pe directia Vale (un sat aflat la 2 km de oras) si tot pe acelasi drum pana la Sibiel. Drumul va conduce in Sibiel, treceti printre cateva case, apoi in cateva sute de metri ajungeti la un pod peste rau. Virati dreapta si tineti doar drumul de tara care insoteste raul in directia Crint. O sa intalniti pe dreapta 2 indicatoare succesive, spre Pensiunea Sibiel, care va confirma directia. De la pod pana la Pensiunea Sibiel, mai aveti 1.2 km. Complexul este pe stanga, peste rau. Treceti podul si parcati masina in spatele restaurantului, in zona amenajata in acest sens. ˇ Daca insa doriti sa intrati prin Sibiu, aveti urmatorul traseu: din oras va astepta un drum auto de cca 20 minute in conditii normale de trafic (20 km din centru). Pe tronsonul soselei europene E 68, Sibiu – Sebes Alba la aproximativ 12.5 km de iesirea din oras (zona Aeroport), intre Cristian si Sacel (inainte de intrarea in acesta), veti intalni un panou “ Pensiunea Sibiel 5.8 km”, tot acolo mai sunt doua indicatoare, unul spre Orlat si unul spre Sibiel; virati stanga cu directia “Orlat”, pe drumul judetean 106 D. Dupa 2.1 km, in dreptul garii Sibiel si a statiei de epurare, un nou panou “Pensiunea Sibiel 3.7 km”, va va indruma in directia dreapta, “Sibiel3 km”. Ajunsi in sat, mentineti drumul principal pana la intersectia cu drumul spre Saliste. Panoul “ Pensiunea Sibiel 1.1 km” va va indica sa continuati pe drumul pietruit spre Crinti (NU traversati podul pt a continua drumul asfaltat asa cum ati fi tentati sa faceti! – ci mentineti cursul raului, care va va conduce pana la locatie); un alt panou “ Pensiunea Sibiel 0.9 km” va confirma directia de mers, iar la 250 m la iesirea din sat, urmand un drum care insoteste raul, pe partea lui stanga, veti intalni “Pensiunea Sibiel”. Ajunsi in fata complexului, traversati podul fara teama (rezista la 36 tone), iar parcarea o gasiti in spatele restaurantului (dupa traversare trebuie sa o luati in dreapta).

Daca veniti dinspre Sebes Alba, pe E68, aveti de asemenea doua variante:

sa intrati in Saliste (prin dreptul benzinariei ARAL) si sa va continuati drumul prin satul Vale si apoi drumul asfaltat, principal, va conduce pana in dreptul podului din fata scolii. Acolo NU virati stanga spre biserica si muzeul de icoane pe sticla, ci stanga spre Crinti. (vezi explicatiile de mai sus)
sa alegeti drumul un pic mai lung, dar mai simplu, intrand din E68 in 106D (directia Orlat, Sibiel), imediat dupa ce parcurgerea satului Sacel, inainte de urcarea pe viaduct. Drumul din dreapta va conduce pana la Halta Sibiel, de acolo aveti explicatiile mai sus.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #229 : Joi, 06 Martie 2014, 10:52 »
Acum aproape patru ani de zile (peste o luna s-ar face...), ma pregateam sa intampin primul grup din Singles Camp...Va inchipuiti cam ce emotii aveam.  ::) Lucram deja la proiectul acesta de vreo doi ani, mai tot completasem, mai tot schimbasem. Ajunsesem la o forma care se putea materializa...Pe la sfarsitul lui ianuarie 2010 debutase forumul, apoi valul acela de primi inscrisi ma determinasera cu entuziasmul lor sa anunt prima intalnire: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010 (http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,142.0.html). Dupa 32 de pagini scrise inainte de eveniment si feed-back nu puteam decat sa organizez inca 2 tabere. Asa ca au urmat imediat inca doua intalniri: 25 - 27 aprilie, apoi 9 - 13 mai, un Fun Camp. Toate trei s-au tinut la Sibiel.

Ma gandeam atunci cum o sa se desfasoare totul, cum o sa interactioneze cei care vin, daca o sa le placa, deca le plac... :) Ma pregatisem eu, dar niciodata nu stii, intr-un mediu nou, cum o sa decurga lucrurile. Totul a fost natural, spontan si iesit perfect.  :yeah: De multe ori ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca lucrurile nu ar fi decurs asa cum ma asteptam...As mai fi avut curajul sa incerc, a doua oara, a treia oara, a o suta oara? Inclin sa cred ca nu...Deci Singles Camp isi datoreaza existenta acelor reusite. La care au contribuit enorm cei care au participat. Bucuria lor, recatiile lor de dupa, m-au dus ca un val mai departe. Au venit apoi alte valuri si alte valuri si alte valuri. Fiecare dandu-mi incredere, motivandu-ma si confirmandu-mi ca e ok ceea ce fac. Si am tot adaugat cate o actiune, cate un eveniment. Si uite asa am ajuns la ....Carnavalul de maine. Strabatand sute si sute de locuri...de la Sibiel, pana in Maramures, Bucovina, Cheile Nerei, Cheile Turzii, Retezat, Parang, Cozia, Delta...din Sibiu pana la Budapesta, Viena, Innsbruck, Salzburg, Napoli, Roma, Venetia, Florenta, Milano, Cordoba, Granada, Gibraltar, Nisipurile de aur...Si multe - multe alte locuri. Pe care le-am vizitat si m-am bucurat impreuna cu voi... :kissing:

Maine ma intalnesc din nou cu voi. Unii veniti prima oara la o actiune a noastra, cu altii deja m-am mai vazut... :) Mai noi sau mai vechi, mi-as dori mult sa avem 2 zile de petrecere si bucurie, sa fie cel putin la fel de frumos ca anii trecuti...Cand am ras, am dansat, ne-am distrat de minune...Sper ca ..."tacerea" de pe forum sa nu ajunga si sa-si puna amprenta pana la  Sibiel... ::) Sa veniti deschisi, veseli, sa va ganditi doar la distractie...Acolo trebuie sa fie totul pozitiv. Aveti sansa sa urmati dupa 4 serii de cate o saptamana de Bootcamp Andy Skekely, la care au participat peste 130 de oameni. Si care prin activitatile lor au creat un spatiu de energie pozitiva pe care o sa-l simtiti cu siguranta...

Doar timpul se pare ca nu este cel mai bun de data asta...Dar cum programul nostru este mare parte indoor, nu o sa ne influenteze foarte mult...

Va urez tuturor drum bun pana aici, sa ajungeti cu bine si cu ....costumele si mastile pregatite! Hai ca avem petrecere!  *|* :dance: *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #230 : Joi, 06 Martie 2014, 11:56 »
La microbuz s-a mai inscris cineva, deci lista este acum formata din 13 persoane:
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Dana N
6. Dorina S
7. Iulia I
8. Florin I
9. Mariana V
10. Laur S
11. Violeta Dinca
12. Carmen Dinca
13. Cristina I

Offline florin69

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #231 : Joi, 06 Martie 2014, 15:12 »
Salut Gigi ! Prietene ,ai cu de grija, pregateste_te, ia niste vitamine ca.....VENIM! Doar azi, nu e maine. Vezi ca s-ar pute sa ai si niste surprize , poate o sa ai si ceva concurenta, cine stie!!!! :P  Eu unul, abia astept sa te revad, sa ne ,,masuram' puterile si alte alea, alea.... Si apropos, am observat ca mai nou se poarta cazarea preferentiala, cu cutare, cu cutare.... Daca-i asa poti sa ma cazezi si pe mine in camera cu o duduie  asa, la 25-30 de ani , 90/60/90, blonda , ochi albastri, fara obligatii etc,etc? :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #232 : Joi, 06 Martie 2014, 16:46 »
Florineee, concurenta e stimulativa... ;D ;D ;D Asta te aduce la performanta...

Despre cazare, hmmm, ce sa zic, stiu exact persoana de care ai nevoie...

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #233 : Joi, 06 Martie 2014, 19:04 »
Mai sa fie ,,,iar va reuniti?

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #234 : Joi, 06 Martie 2014, 20:37 »
Cred ca e timpul sa incep sa-mi fac bagajul, nu? :faint: Am avut o zi plina, dar ma ajuta gandul ca, mâine pe vremea asta, va fi mare nebunie.
 :thumbup: *|* :dance:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #235 : Joi, 06 Martie 2014, 20:51 »

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #236 : Vineri, 07 Martie 2014, 01:37 »
Cred ca e timpul sa incep sa-mi fac bagajul, nu? :faint: Am avut o zi plina, dar ma ajuta gandul ca, mâine pe vremea asta, va fi mare nebunie.
 :thumbup: *|* :dance:
Eu abia acum. La mine a fost prea plina. :faint:
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #237 : Vineri, 07 Martie 2014, 05:51 »
Gata, la drum! Ce am uitat inseamna ca nu-mi trebuia.

Drum bun, dragilor, sa...incalziti atmosfera pentru noi, cei care ajungem mai tarziu :flori:

Offline sabina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #238 : Duminică, 09 Martie 2014, 18:59 »
Va pup!!!!! O primavara frumoasa!!!
In rest fiecare sa aleaga din urare ce I se potriveste! Pupici!

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
« Răspuns #239 : Duminică, 09 Martie 2014, 20:44 »
Ne-am serbat , ne-am reintalnit cu p;acere - vremea a tinut cu noi iar gazdele s-au intrecut in surprize si ospitalitate.  Sufletele s-au deschis si pasii de dans au curs. Ba chiar am invatat si ceva pasi noi !!

Speram ca primavara sa curga pentru toti la fel de frumos cum a inceput !
Deja imi e dor de voi - toti.
Pup