Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (57/64) > >>

Tania55:
Wanderland draga, nu am primit pozele de la tine, te rog mai trimite-mi-le o data, multumesc  :kissing:

adina85:
Eu sunt fericita castigatoare a unui vis indeplinit  :) am fost parte din ceea ce se cheama "1001 nopti" la un carnaval de doar 2 zile in care  am renuntat la a mai fi "eu" , pentru o noapte macar am fost cadana intr-un harem...nu pot sa va explic sentimentul trait ..trebuie sa incercati ^-^ ,nu uit sa multumesc celor ce mi-au dat aceasta oportunitate si mai cu seama pentru ca au adus la noi acasa ,in stil autohton ceea ce se intampla pe la Venetia
Astfel de actiuni cu tenta artistica ar putea avea un real succes in comunitatea singles ,sunt convinsa ca in fiecare din noi zace cate un artist si timiditatea il impiedica de multe ori sa iasa la iveala ;)

adina85:
Intrebare pt toata lumea > Cine are filmuletul cu dansul oriental ? eu am ceva dar nu e super reusit ..poate exista o varianta mai buna

Tania55:

--- Citat din: adina85 din Joi, 13 Martie 2014, 23:07 ---Intrebare pt toata lumea > Cine are filmuletul cu dansul oriental ? eu am ceva dar nu e super reusit ..poate exista o varianta mai buna

--- Terminare citat ---
Adina draga ... eu te-am filmat .... si putin mai devreme ti l-am trimis ... sa-mi spui daca l-ai primit, ok ? te pup

adina85:
mersi Tania, da l-am primit  :)
Pt cine nu stie , eu venisem cu melodia pregatita cu regie si tot ce trebuie , dupa ce i-am inmanat-o dj-ului s-a facut pierduta ,asa ca ce am dansat eu acolo e pura improvizatie de moment ,nu e chiar ce as fi dorit sa fie.. :) dar bravo mie ca m-am descurcat si cu surprize :happy:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă