Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
Tania55:
acbard !!! s-a simtit lipsa ta la piesele de rock !!! la parteneriatul tau cu Florin, cred ca de aceea nu a avut succes maxim Florin :-\ ;) :)
lucian:
inca o data m-am simtit minunat in compania unor oameni minunati...si daca la Revelion eram mai timid
(va amintiti de filmul Sunt timid dar ma tratez?), datorita faptului ca majoritatea ne cunosteam deja,in unele momente chiar mi-am facut de cap :D
De data asta politia nu a impartit bulane pe spinare...ci a smuls zambete pe chipurile voastre :P
Onix:
Wonderland, am vorbit cu Cleopatra si ti-a transmis ca nu se va supara nici daca ii vei trimite pozele facute de tine la carnaval ;) si ca abia asteapta sa va intalniti la urmatoarele evenimente. Timpul a fost mult prea scurt, programul incarcat si nu a avut timpul necesar sa vorbeasca mai mult cu o anumita domnita....... desi si-ar fi dorit foarte mult..... :flori: :kissing:
wonderland:
Draga Onix, Cleopatra e spectaculoasa, nu-i asa? Merita si un loc pe podiumul forumului. Ma bucur ca a acceptat :)
Ciudat, eu am trimis pozele in toata lista de email-uri primita de la Gigi. Mai trimit o data. Sper ca am identficat bine - adresa ta e cu .uk?
Nu prea a fost timp de vorbit la Carnaval, asa e, doar de comunicare telepatica, nonverbala si de mare distractie :dance:
Onix:
Nu, nu este cu uk ! Dar, iti dau intalnire in Delta (daca evident doresti si poti sa vii), unde promit sa-i cer permisiunea lui Gigi sa fac un mic foc (gasesc eu un loc linistit ) si sa putem sta de vorba doar la lumina focului si a lunii (evident cu un pahar in mana :)))) ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă