Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (5/64) > >>

CristianT:

--- Citat din: adina85 din Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014, 17:11 ---Chiar , ca veni vorba de costume, cum ne descurcam ? inchiriem de undeva ?

--- Terminare citat ---
Oricum o sa te ghicesc! :)

CRINA 01:
vin si eu
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z  :applause:
trebuie sa ma gandesc ce as fi vrut sa fiu intr-o alta viata, sa imi aleg costum  ;D

opti:
M-ati convins, vin si eu !  :D

mar61r0@gmail.com:

--- Citat din: lucian din Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014, 18:02 ---almi_gabi..sincer sa fiu l-am si avut o seara acasa  :2funny:...m-am gandit ca si fara accesoriu era ceva fun,dar pana la urma l-am dus inapoi...m-am gandit totusi ca este ceva prea extravagant...si vor fi reactii neasteptate :D

fiind in criza de timp am incercat sa gasesc solutii rapide...sunt cateva pe internet dar sincer sunt nemultumit de calitatea materialelor...iar acum fiind plecat din tara e chiar f greu sa gasesc o solutie satisfacatoare..
insa nu ma las,nu sunt genul sa fiu in ton cu ceilalti...trebuie sa fie ceva...altfel  :dance:

si imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat moral legat de acel costum...insa am pus doar linkul nu poza direct care este oricum facuta public si comercial..si consider ca suntem destul de maturi ca sa putem pune si ceva sare si piper intr-o viata mult prea dulceaga :)

--- Terminare citat ---
Costumul tau ar fi facut furori Lucian *|*, papionul e impunator...... insa motzul  pare cam "blazat" :oops:

ela71:
si eu vin
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Mihaela D
 ma bucur sa ne reintalnim  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă