Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
DorinaSimion:
--- Citat din: ela71 din Luni, 13 Ianuarie 2014, 21:34 ---si eu vin
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Mihaela D
ma bucur sa ne reintalnim *|*
--- Terminare citat ---
--- Citat din: admin din Joi, 24 Octombrie 2013, 17:38 ---
--- Terminare citat ---
vreau sa vin si eu
wonderland:
almi_gabi, asta cu improvizatul suna bine. Am sa vad daca reusesc sa incroppesc vreun personaj. Ouuups, de fapt asta e problema - sa identific personajul. Voi face sapaturi in memoria mea afectiva sa vad ce personaje ma bantuiau in copilarie, adolescenta. Desi atunci aveam un cires urias pe post de castel, perdele pe post de voaluri/rochii, frunze de brusture pe post de posete, palarie sau umbreluta, depinde de poveste, bumbisori si flori de marita-ma mama pe post de accesorii de par, petale de gherghine (dalii) pe post de manichiura cu extensii....;D
Nu cred ca se accepta improvizatii din astea din natura. Plus ca, la inceputul lui martie doar ceva frunze de salata, spanac sau urzici sa gasesc...
DorinaSimion:
Buna ziua,
numele meu e Dorina,sunt boboaca pe aici,nu prea stiu eu cum functioneaza "jucaria" asta,cert este ca imi place
vreau sa spun ca sunt din Buzau si,am inteles ca ,deocamdata, sunt singura persoana din acest oras
vreau si eu sa merg la Sibiel,si daca se organizeaza transport as vrea sa vin de acolo,e mai comod de ajuns asa
multumesc
admin:
Dorina, transportul o sa se organizeze din Bucuresti, nu sunt prinse in traseu orase din jur. Are traseul Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu, sau daca sunt doritori de pe zona Brasov, Ploiesti, schimbam traseul pe acolo. Doar ca trebuie sa se adune macar vreo 12 - 15 persoane pt ca transportul sa merite pt cei care s-au hotarat pt microbuz. Esti noua iti explic acum tie, pt restul, mai vechi, ma repet. Transportul pana la destinatie la unele actiuni (la care nu este mentionat in prezentarea serviciilor) nu intra in partea organizatorica de care ma ocup, dar daca vad ca sunt doritori sa foloseasca microbuz pana la destinatie, inchiriez unul. Factura de transport este 1,8 RON/km x 1,24 (TVA) X numarul de km dus-intors destinatie +costuri cazare si masa sofer pe perioada de sedere. Ce rezulta se imparte la numarul de persoane care calatoresc cu microbuzul si asta functie de numarul de km pe care ii parcurge fiecare. Nu platesc la fel cei care urca din Bucuresti si cei din Valcea, de exemplu. Lista de carnaval pt transport cu microbuzul este deschisa, vad pana acum ca sunt 5 inscrisi. Deci ar mai fi nevoie de cel putin 7...
Serena:
Dana N. sunt si mă înscriu şi eu pe lista - mijloc de transport, Bucureşti-Sibiu. Hai la carnaval! :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă