Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (4/64) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: lucian din Joi, 09 Ianuarie 2014, 21:10 ---Ia sa vedem un  mic sondaj despre noul meu costum ptr Carnaval.

....

--- Terminare citat ---

al dreac de costum, nu te vad venind cu el, asta e asa la cancan !!!  oO

Onix:
Mai Lucian, vrei sa iei locul I !!!! ;)

adina85:
Chiar , ca veni vorba de costume, cum ne descurcam ? inchiriem de undeva ?

lucian:
almi_gabi..sincer sa fiu l-am si avut o seara acasa  :2funny:...m-am gandit ca si fara accesoriu era ceva fun,dar pana la urma l-am dus inapoi...m-am gandit totusi ca este ceva prea extravagant...si vor fi reactii neasteptate :D

fiind in criza de timp am incercat sa gasesc solutii rapide...sunt cateva pe internet dar sincer sunt nemultumit de calitatea materialelor...iar acum fiind plecat din tara e chiar f greu sa gasesc o solutie satisfacatoare..
insa nu ma las,nu sunt genul sa fiu in ton cu ceilalti...trebuie sa fie ceva...altfel  :dance:

si imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat moral legat de acel costum...insa am pus doar linkul nu poza direct care este oricum facuta public si comercial..si consider ca suntem destul de maturi ca sa putem pune si ceva sare si piper intr-o viata mult prea dulceaga :)

almi_gabi:

--- Citat din: adina85 din Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014, 17:11 ---Chiar , ca veni vorba de costume, cum ne descurcam ? inchiriem de undeva ?

--- Terminare citat ---

Costumele se pot inchiria – sunt  centre de inchirieri ; sau il poti face singura folosind ce ai prin garderoba si cateva accesorii care sa dea farmec costumului. Esentiala este prezentarea costumului, sa reflecte personajul ales.   
Tu ai putea fi un personaj din lumea dansului de exemplu – te pricepi bine la dans si cred ca ti-ar sta bine. Acum tu hotarasti ce ti s-ar potrivi ca personaj.
In topicul dedicat carnavalului de anul trecut sunt cateva imagini cu personajele de la carnaval. Te poti inspira si de acolo.
Totul este sa te distrezi – de fapt sa fie o seara de distractie pentru toata lumea.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă