Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 – 28 septembrie 2014

<< < (29/31) > >>

dianna:
Da, Tatiana, tu esti o ravisanta :) dar nu stiu daca toata lumea care apare in poze este de acord ca pozele sa fie publice.
Pentru ca practic pozele

--- Citat din: embo din Duminică, 28 Septembrie 2014, 12:30 ---Si acum, mult asteptatele poze!
Le puteti descarca de la urmatoarele link-uri:

--- Terminare citat ---

mi se pare ca au devenit publice si mi se pare ca era o regula despre asta.

ella:

--- Citat din: dianna din Miercuri, 01 Octombrie 2014, 16:37 ---Da, Tatiana, tu esti o ravisanta :) dar nu stiu daca toata lumea care apare in poze este de acord ca pozele sa fie publice.
Pentru ca practic pozele
mi se pare ca au devenit publice si mi se pare ca era o regula despre asta.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Tatiana din Miercuri, 01 Octombrie 2014, 10:22 ---
eu zic ca daca ies pe strada si ma vede lumea, poate sa ma vada si  in poze pe net! :) desi sunt mult mai frumoasa in realitate  :yeah:

--- Terminare citat ---
Nu cred ca toata lumea are acceasi parere ,stiam si eu de o regula in acest sens.

admin:
Luat de gripa si de preocuparea ca actiunile Singles Camp 2015 sa fie lansate la timp, n-am fost atent la dialogul de aici...Da, intradevar regula este ca persoanelor CARE NU DORESC sa nu apara in fotografiile de pe forum, sa le fie respectata intimitatea...Dupa atmosfera excelenta de la Sibiel, Emil a dorit ca toata lumea care a participat sa se bucure de fotografii si probabil a uitat de acest amanunt, desi era indirect...Remarc insa ca cei mai multi nu mai au nici un fel de problema in a aparea cu fotografii in grupurile de excursii Singles Camp (de 5 ani lumea s-a dumirit despre ce este vorba aici - sunt zeci de mii de persoane care au auzit si inteleg ca este o forma de socializare prin turism, nimic altceva) regula se va mentine, repet pt cei care nu doresc sa apara. Cei care nu au nici o problema din a aparea in fotografii la munte, sau la actiunile noastre pot sa-si posteze fotografiile in care sunt ei si altii de la care au acceptul... :)

admin:
Florin acum am citit ca nu ai primit poze. Ti le-am mai trimis odata...cu link de pe office@sibiel.eu

admin:
M-am tinut de cuvant si anul viitor am introdus in calendar "Nunta traditionala de la Sibiel". Puteti citi aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2039.0.html
Inscrierile pt acest eveniment sunt deja deschise, dar doar pe forum!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă