Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 28 septembrie 2014
mihaela.nicolescu:
Buna tuturor
recunosc ca eu am pus pe FB ceva poze , si le-am asteptat cu mare nerabdare pe ale celorlalti. Nu am "Taguit" pe nimeni - cei carora le-a placut s-au recunoscut si au dat Share ... Sunt amintiri ale unor clipe de mare exceptie - si nu vad de ce sa nu ne amintim de ele impreuna cu cei care ne cunosc
Si acum - asa cum se spune - UNTIL WE MEET AGAIN - va doresc sanatate tuturor
M
Tania55:
Florin, eu ti-am trimis pozele facute de mine; in schimb nu am putut descarca pozele Corinei prin Wetransfer :-\ :help: ; imi place si imi doresc sa ma uit la poze .... ca sa raman in acea atmosfera minunata :)
admin:
Aseara am fost cu nepotelul si am ajuns tarziu acasa, dar astazi dimineata primul lucru pe care l-am facut a fost sa descarc si sa vad filmul tau montaj pt Sarbatoarea Recoltei. Mi-a placut foarte foarte mult! Fericita, foarte fericita ideea cu catelul, un personaj potrivit sa urmareasca ce se intampla....Vad ca ai fost si tu si catelul peste tot: ai surprins cam tot ce se facea pe acolo...Si nu cred sa fie cineva care nu se regaseste in filmarile tale...Pe langa cca 250.000 de fotografii facute in Singles Camp, filmari de-ale mele si cateva montaje, pe hard-ul dedicat Singles Camp, la loc de cinste am colectia de filme facute de tine. Uneori cand sunt intr-o pauza si vreau sa ma relaxez, mai pun cate unul...Asa ii revad pe multi cu care am petrecut clipe atat de frumoase...Nostalgic dar si vesel in acelasi timp...Sa traiesti Iulian si sa ne mai faci! :kissing:
admin:
Cine nu a primit Email filmul lui Iulian, sa-i scrie pe adresa: medrihan.iulian@yahoo.com. El a trimis tuturor dar de la unii a primit raspuns ca adresa este gresita... ???
Onix:
Multumesc Iulian!!!! Filmuletul este super !!!!!! :)
Multumesc tuturor pentru poze. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Acest eveniment a fost extrem de agreabil, ca de altfel toate cele organizate de comunitatea Singles Camp.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă