Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 – 28 septembrie 2014

<< < (28/31) > >>

marycoray:
Am venit , si am gasit  acest loc , Sibiel , o priveliste frumoasa cu oameni minunati , mancare foarte gustoasa si indestulatoare ( noroc ca au mai fost si activitati intre mese) si am facut noi prietenii care sper sa dureze. Si acum inca povestesc despre cum a fost si ce am vazut .  Gigi nu prea ma pricep eu la cuvinte...dar .... iti multumesc ca existi  si bine ca te-am gasit .... ne vedem cat de curand in urmatoarea excursie.

admin:
Va multumesc si eu, tuturor! Mai explicam eu pe aici, ca degeaba esti un bun organizator, ca ai o gazda buna, ca locurile sunt superbe, daca grupul.... ??? Voi chiar v-ati strans aici in Singles Camp un grup excelent si e normal ca orice lucru bun pe care-l fac eu sa fie amplificat de atmosfera pe care o creati voi. Este foarte simplu de inteles. Se uita si comentam cu Feli si Gabi despre profilul vostru. Se mirau cum s-au strans atatia oameni faini la un loc... ::) Cu astfel de oameni poti face, ca organizator, lucrurile pe care le simti potrivite si ti le doresti, nu mai trebuie sa-ti iei masurile si marjele de risc. Care de regula afecteaza...

Bineinteles ca imi fac bine multumirile voastre, ca primesc astfel de feed-back-uri, dar bucuria mea este sa stiu ca intre voi s-au format niste legaturi. Ca lumea care vine la astfel de actiuni intelege ca atmosfera si cadrul pe care incerc sa le creez sunt pentru a genera niste relatii...Asta este satisfactia mea cea mai mare, sa vad ca s-au dezvoltat inceputuri de noi amicii, de prietenii...Asta incerc sa fac din Singles Camp si nu mai am mult si reusesc (simt asta...): sa creez un grup in adevaratul sens al cuvantului.

florin69:
Salutare dragilor! Sau , mai bine zis , dragelor, ca oricum ati fost mai multe! Ce faceti, cum e viata dupa excursie? Mai exista? Eu abia acum ma desmeticesc si profit de aceasta ocazie, ca nu stiu cat ma tine, sa multumesc si eu inca odata lui GIGI & COMP. pt. INCA O ACTIUNE REUSITA!
 Dupa cum am spus si acolo, eu imi fac abonament, asa ca n-ar strica sa va ganditi si voi, acum cat mai e Sibielul la noi, ca acus vine Putin si-l ia si pe asta!
Pana atunci va pup pe toti(toate), va urez zile minunate si va astept sa ne intalnim si la alte actiuni SC. Si nu uitati, Nu lasati pe maine ce va puteti distra azi!!! *|* :yeah: :D
P.S. : n-am primit s ieu nici o poza, e cineva atat de amabil(A) sa-mi trimita si mie ceva? Multumesc anticipat.  ( florinionut67@yahoo.com)

dianna:
Am vazut si eu pozele din linkurile postate de embo si sunt convinsa ca a fost foarte frumos, ca de obicei, dar ma intreb daca e in regula ca pozele sa fie disponibile pentru oricine.

Tatiana:

--- Citat din: dianna din Miercuri, 01 Octombrie 2014, 10:18 ---Am vazut si eu pozele din linkurile postate de embo si sunt convinsa ca a fost foarte frumos, ca de obicei, dar ma intreb daca e in regula ca pozele sa fie disponibile pentru oricine.

--- Terminare citat ---

eu zic ca daca ies pe strada si ma vede lumea, poate sa ma vada si  in poze pe net! :) desi sunt mult mai frumoasa in realitate  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă