Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures 21 – 25 mai 2014

<< < (12/19) > >>

timarcristina:
buna tuturor, daca mai este cineva amator cedez locul meu la maramures. a intervenit o problema care ma impiedica sa mai merg. ma puteti contacta la tel 0741114233.

admin:
Sper ca se rezolva Cristina, am inteles ca deja ar fi cineva interesat. Iti va comunica Samiza, dupa ce va avea confirmarea.

Despre vreme: prognoza arata excelent, vor fi in jur de 28 - 30 de grade la maxim. Chiar si diminetile vor fi destul de calde. Asa ca e bine sa aveti si haine subtiri...Se pare ca o sa fim ocoliti si de ploaie, incepand de saptamana aceasta inceteaza si stropii...

Rugamintea pt cei din Bucuresti este sa fiti mai repede cu 10 - 15 minute inainte de ora plecarii, asta pt ca drumul este lung, se mai pierde un pic de timp si cu preluarea de pe traseu si pana seara sa ajungem....

Este posibil ca soferul comunicat sa se schimbe, i-a nascut sotia in timp ce eram la Sighisoara si probabil ca va ramane si el sa se bucure cateva zile...acasa. Am sa postez azi daca e acelasi sau se modifica ceva.

Locatia in care stam se numeste Pensiunea Amethist, este in Surdesti, jud. Maramures. Adresa: Surdesti 455 , Maramures -
GPS: Lat: 47ş36'45 - Lon: 23ş45'1

Gabi sb:
Si...cum numa' maine nu-i poimaine, am inceput sa impachetez. Se pare ca norii s-au "speriat" si s-au "refugiat" prin alte parti, asa ca ne vom bucura de soare, cer senin si privelisti frumoase.
 :yeah:

Tatiana:
Gigi, n-ai spus nimic de costumele de baie! Table exista acolo?! ;)

Deabea astept sa ne evedem cu toti!

Pupici

zambila:
Sabina,drumul spre Creasta Cocosului e aproape ca-n palma,exceptand portiunea chiar de final unde se urca continuu vreo jumatate de ora,dar exista pe o bucata buna o mana curenta,apoi se urca din piatra in piatra ca pe o scara.Nimic complicat,doar putin efort,dar privelistea de pe platou merita transpiratia. Vacanta minunata sa aveti!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă