Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Maramures 21 25 mai 2014
admin:
Tatiana, de costum de baie nu e nevoie, il treceam la "necesar". Acolo chiar nu avem unde sa ne balacim...E bun insa daca vrei sa stai la plaja in gradina, dar nu stiu cat timp este pentru asta... ::)
Table, nu stiu, nu-mi amintesc sa fi vazut. Au o masa de ping-pong, asta stiu pt ca ne-am mai jucat cate un set...
Ce mi-am amintit si vreau sa va mai sfatuiesc este sa va luati ceva de protejat capul in timpul mersului cu mocanita. Chiar daca nu are viteza, se creaza un curent si in combinatie cu cel produs de Valea Vaserului, poate sa dea un disconfort...O esarfa, o sapca, o bandana, ce aveti pe acasa....
Asa cum spuneam ieri, exista posibilitatea ca soferul sa fie altul decat cel anuntat. Asa s-a si intamplat. Numele si numarul de telefon al celui inlocuitor: Vultur Mihai 0733 073 011.
Din Bucuresti vor urca 12 persoane. Repet rugamintea de a nu se intarzia nici macar un minut. Repet inca o data locul si ora de intalnire:
Bucuresti (plecare 21 mai ora 6.30 imbarcare 12 pers - Statia de benzina AGIP Pacii - Bulevardul Iuliu Maniu) - Pitesti - Valcea - Sibiu (imbarcare trei persoane ora 10.45) - Alba Iulia - Turda - Cluj - Dej (15.30) - Surdesti (18.00)
admin:
Vai ce-am uitat... ::) :) :-\ ....
Am uitat sa va spun de voie buna, sa nu o uitati cand faceti bagajele...Sper ca mai e timp sa va pregatiti si pt asta...Nimeni incruntat, obosit, plictisit, cu probleme acolo...OK? ;D Pregatiti de ras si de locuri minunate....! :thumbup: :dance: *|*
wonderland:
Drum bun! Mai ca-mi vine sa imi fac si io bagajele, cand imi amintesc experienta de anul trecut. Care a ramas vie si nealterata si cu gust de horinca :D
Zambila, ce mai faci? Nu mai stiu cine, eu sau tu am ramas datoare cu niste poze de anul trecut din Maramu? ;) :magic: Imi amintesc cu drag de tine si de basmaluta ta rosie, in drum spre Creasta Cocosului. :kissing:
timarcristina:
Buna Gigi,
Am rezolvat totul cu inlocuirea mea si va multumesc tie si indeosebi Samizei pentru sprijin.Cu toata parerea de rau ca nu pot fi cu voi, va doresc sa va bucurati de toate lucrurile si locurile frumoase pe care le veti vedea.
Drum bun si sa petreceti cu bine!
adda:
Drum bun si distractie placuta!!!! ca vreme frumoasa o sa aveti, obiective frumoase o sa aveti....asa ca nu ramane decat sa va bucurati de excursie...stiu ce zic ca am fost si eu si a fost super...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă