Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures 21 – 25 mai 2014

<< < (11/19) > >>

sabina:
Daca e atat de greu traseul eu cred ca renunt.

wonderland:
Sabina, uite ce spune admin :blush:

--- Citat din: admin din Vineri, 02 Mai 2014, 08:29 ---Chiar daca nu este o excursie de munte, dinamica, in Maramures avem totusi doua zile de drumetii. Usoare ce e drept, dar la care este necesar echipamentul montan.

--- Terminare citat ---

Traseele din Maramures sunt usoare, daca ai un minim de obisnuinta a plimbarilor prin natura, pe dealuri si munti...mici  ;). Echipamentul e recomandat pentru ca nu poti sa mergi cu incaltaminte neadecvata, iar celelalte sunt menite sa asigure confortul si siguranta. E bine sa le ai cu tine si la o plimbare mai lunga prin padure.

Dar, evident, tu fiecare stie mai bine ce e usore sau greu pentru sine. Important e sa nu luam decizii fara sa ne autoevaluam, antrenam si  documentam putin.
Am gasit un filmulet, poate va ajuta sa va faceti o idee despre traseul de urcare.

creasta cocosului

wonderland:
poate e bine de precizat: traseul e drumetie pana la Creasta Cocosului, nu de alpinism pe Creasta ;) Nu, GIgi?
Vederea 360 grade e sus e fantastica. Chiar si cu cerul usor innorat, asa cum am prins noi anul trecut. Pot doar sa-mi imaginez cum e intr-o zi senina. :smitten:

admin:
Nu, nu se urca pe creasta. Ramanem la baza ei.

mihaela.nicolescu:
Vedem la fata locului cum e vremea si in ce stare fizica suntem. Oricum zona trebuie descoperita !! Sa speram ca vom avea soare - caci cu buna dispozitie venim de acasa !!
 :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă