Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia – circuit + sejur 21 – 29 iunie 2014

<< < (5/7) > >>

admin:
Am ajuns acasa...Doar pentru 3 zile, pt ca urmeaza ...Coasta Dalmata. Nu stiu cat am sa reusesc sa scriu despre aceasta excursie, nu stiu cat vor scrie cei cu care am fost, promit insa pana plec cateva poze si impresii...

admin:
Extraordinar a fost timpul. Din nou am avut o vreme minunata. Si parca era un facut. Când calatoream sau mancam, mai ploua, mai batea un pic vantulș când ieseam era perfect. Conteaza mult sa ai un timp bun de vizitare, de plimbare...

Ne-am bucurat din nou din un apus in Atlantic, la Porto, in acelasi loc in care l-am admirat si in toamna. Am avut noroc sa întâlnim romani, la Cabo do Roca am servit masa la Farol, un mic restaurant pescaresc si acolo ne-a intampinat o romanca...Ne-a explicat tot ce era pe bufet...pt ca multe erau necunoscute...Apoi la restaurantul de pe plaja Tamariz din Estoril am fost serviti de un..sibian!!! :dance: Iar la aeroport aseara la indicatii self check in era o frumoasa romanca...

andre:
 O excursie superba cu locuri interesante, grup excelent, cazarea si mancarea asemenea ( mai ales caracatita la gratar ). Pentru mine a fost si mai placut, de ziua mea mi s-a cantat muzica fado intr-o locatie de degustare a vinului de Porto. Cadou facut de Elena iar Gigi m-a filmat, amintire de neuitat !

admin:
Emotionant moment intradevar Paula... :) Mi-a placut si mie tare mult când am vazut scena din caves...Chiar si atmosfera era una parca pregatita...Tatiana spunea ca a fost locul in care s-a simtit cel mai bine...

Mie mi-au placut mult apusurile...M-am bucurat sa puteti si voi vedea ceea ce grupul din toamna a avut ocazia, am trait fiecare secunda de asfintit. La Cabo do Roca am fost singur. Nu m-am dezlipit de parapet pana când soarele n-a disparut complet. Am facut zeci de poze in diferite faze de coborare a astrului chiar si doua filmulete...

Din pacate desi am promis sa postez ceva, am realizat ca am foarte putin timp la dispozitie pana la plecare. Am sa incerc la sosirea din Adriatica.

Portugalia, alaturi de Spania va fi o excursie pe care cu siguranta o sa o reeditez. Vad ca place foarte mult si cum sunt tot mai multi nou intrati vreau sa dau posibilitatea la cat mai multi dintre voi sa se bucure de sudul Peninsulei iberice.

almi_gabi:

--- Citat din: andre din Marți, 01 Iulie 2014, 20:47 ---                     

--- Terminare citat ---

frumoase locuri - amintirile sunt amintiri
am si eu imagini cu acel copac inflorit, de fapt cred ca toti turistii care trec pe acolo il admira - cumva, e bine sa stii ca unele locuri si lucruri raman la fel peste ani!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă