Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia – circuit + sejur 21 – 29 iunie 2014

<< < (6/7) > >>

andra:
A trecut deja o saptamana... frumoasa vacanta! Porto este de neuitat; mi-a ramas in suflet si in minte... poate si de la vinul ce l-am tot degustat. :oops:
Am descarcat fotografiile dar n-am adrese. Gigi, cand ai timp faci o lista sa le pot trimite fetelor?
Trebuie sa multumesc intregului grup pentru niste zile "de colectie"! Sa ne vedem cu bine si sanatosi, curand.

ave caesar:
Timp de cateva zile dupa ce am revenit acasa, gandurile imi erau la locurile pe care le-am vazut. Si vremea a tinut cu noi: a plouat cand vizitam interioarele obiectivelor si a fost soare cand aveam program de plimbare, baie, plaja, apus de soare in ocean, etc. Toate au mers ca pe roate, de ex. in Sintra, Gigi a presimtit si locul unde o sa poata parca microbuzul, (desi erau full locurile de parcare) si asa a si fost, acel loc era gol.
Singura chestie pe care o regret e ca mi-am uitat acasa aparatul foto (invatatura de minte pt data viitoare si totdeauna), a trebuit sa ma multumesc cu pozele facute cu mobilul, care nu se compara cu un aparat profi.
A fost o excursie reusita, multumiri lui Gigi pentru disponibilitatea de a ne duce la cat mai multe obiective, de explicatiile date, astfel incat Portugalia va ramane o amintire placuta pentru mine.

admin:
Azi am reusit si eu in sfarsit sa va transmit lista de participanti, doua video si fotografiile facute de mine. Sper sa ajunga la fiecare dintre voi...

admin:
Si daca chiar am trecut pe aici cateva imagini cu ceva care-mi place mie mult: apusul in zona litorala.

admin:
Exclama interogativ cineva... :crazy2: "cum poti sa spui despre un oras in care ploua sau bate vantul 300 de zile pe an, ca e romantic?". Cred ca ar trebui sa ma intreb si eu serios asta  ::), inainte de a spune cat pot iubi Porto! Imi place atat de mult orasul acela, il consider atat de fermecator incat cred ca nu o sa ma satur niciodata strabatandu-i plajele, falezele, colidandu-i strazile, admirandu-i cladirile, savurand sardine in localurile de pe  Rua de Paris si minunatia aia de vin aromat...

Am facut multe poze, mi-a fost greu sa selectionez cateva, nici n-am stiut la ce sa ma opresc. La gara Sao Bentu, la Libraria Lello, la Cafe Majestic, la Ribeira, la caves...Incerc totusi...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă