Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Portugalia circuit + sejur 21 29 iunie 2014
admin:
Hotelurile in care o sa stam sunt aceleasi ca cele de anul trecut din primavara.
Lisabona Hotel Real Parque 4* www.realparquehotel.com/en/welcome.html
Porto sau Oporto cum va trebui sa va obisnuiti sa auziti acolo: Cliphotel Gaia 3* www.cliphotel.pt/home
Cascais - Vila Gale 4* www.hotels.com/ho230339/vila-gale-cascais-cascais-portugal/
admin:
In prima zi o sa ajungem, spre seara in zona de top a Alfamei, cartierul maur. O sa vedem de acolo doua cladiri impresionante, despre care vrea sa va scriu cate ceva. Prima este Biserica Sao Vicente de Fora, am si postat articolul despre ea: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1981.0.html si
Panteonul National, despre care urmeaza sa va vorbesc intr-un articol la care tocmai lucrez...
admin:
Am mai postat doua articole despre:
Panteonul National Lisabona http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1982.0.html
Catedrala Santa Maria Maior de Lisboa sau Se http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1983.0.html
Majoritatea sunteti deja cred in febra pregatirilor, nu stiu cat timp mai aveti sa cititi ce scriu acum. Mai postez doua harti cu locurile prin care o sa trecem si o sa le vizitam:
De la Lisabona o sa mergem intai sa vizitam Manastirea Alcobaca, acolo unde sunt inmormantati mai multi regi portughezi, dar si cei doi indragostiti Pedro si Ines, apoi Batalha, o manastire de o arhitectura uimitoare, din punctul meu mai frumoasa decat Jeronimos obiectivul numarul 1 in Portugalia, apoi ajungem la Fatima. Nu are nevoie de prezentare, este cel mai cunoscut fenomen si unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale catolicilor. Spre seara ajungem la Porto.
La intoarcere, din Porto o sa o luam pe alt drum, vizitand intai Nazare, apoi Obidos si daca nu reusim in a doua zi de excursie si Cabo da Roca.
Plusar:
amintirile ma chinuieeeesc, amintirile ma rascoleeeeeeesc ... :surrender:
admin:
Este o dimineata superba aici la Cascais...Un cer albastru si un soare ce va stapani probabil toata ziua...Timp perfect de plaja si baie...Asa cum a fost zilele trecute pentru vizitare...Nici prea cald, dar nici ploaie...
Dupa ce timp de 4 zile am parcurs Lisabona, Sintra, Alcobaca, Batalha, Porto, Nazare si Obidos, am poposit din nou in apropierea Lisabonei, pe plajele de la Cascais. Am gasit acelasi hotel cu servicii impecabile: Vila Gale****. Mancare extraordinar de buna si variata, camere imense si curate, personal profesionist. Este a treia oara cand ajung aici si de fiecare data am dat 10...
Pe unde am fost am facut o gramada de poze, parte le-am postat deja pe contul nostru de facebook SInglescamp Romania, parte asteapta ceva prelucrari si apoi o sa fie aici...De povestit cred ca am sa reusesc aici in cele 4 zile cat stam, ce mai ramane am sa incerc sa scriu la sosirea in tara...Nu prea am mult timp, ma asteapta Coasta Dalmata, trebuie sa ma pregatesc pt acel circuit, dar voi face tot posibilul sa va arat cat mai multe din locurile care ne-au impresionat. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă