Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (13/43) > >>

wonderland:

--- Citat din: admin din Miercuri, 23 Octombrie 2013, 18:02 ---Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014
Tarif:     575 RON / persoana - cazare in camera DBL sau tripla (in tripla tariful este 525 RON)

--- Terminare citat ---

S-a mai inscris, ori intentioneaza cineva sa se inscrie in camera tripla?
Sa nu-mi raspunda baietii ;D
 ::)

Laur:

--- Citat din: wonderland din Luni, 28 Aprilie 2014, 12:13 ---Sa nu-mi raspunda baietii ;D

--- Terminare citat ---
Cata discriminare  :magic:

wonderland:
Bine, sa raspunda si baietii, ca ma tem sa nu-mi faci sesizare la CNCD. Dar numai pentru dubla.  ;D La oferta cu tripla, se pare, mai este doar un loc liber :yeah:

ioncori:

--- Citat din: wonderland din Luni, 28 Aprilie 2014, 12:13 ---S-a mai inscris, ori intentioneaza cineva sa se inscrie in camera tripla?
Sa nu-mi raspunda baietii ;D

--- Terminare citat ---

ha ha, da eu vreau sa ma inscriu  ;D

Am priceput tot ce ati scris pe aici. Nu-mi fac nici cea mai mica problema ca nu ma voi integra sau ca nu ma voi simti bine. Doar ma cunosc...  :)

Deci, inscrierile pt camere unde se fac? Si cand?

wonderland:
La receptie   :happy:
Sau, pe forum,  daca ne cere Gigi asta, cam pe la vreme organizarii transportului. Adica pe la vara. Pana atunci, cred ca e suficienta precizarea in email-ul cu confirmarea platii trimis Samizei.
Eu am adus discutia de pe acum pentru ca voiam sa stiu daca mai sunt amatori. Ca nu puteam sa am pretentia sa vreau in tripla, dar sa fiu singura doritoare ::)

--- Citat din: ioncori din Luni, 28 Aprilie 2014, 20:10 ---Am priceput tot ce ati scris pe aici. Nu-mi fac nici cea mai mica problema ca nu ma voi integra sau ca nu ma voi simti bine. Doar ma cunosc...  :)

--- Terminare citat ---
Imi place de tine, iconori  :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă