Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 6 10 august 2014
wonderland:
oricum pentru mine e un mare mister cand si cum reusesti sa le faci pe toate. :faint: :bow:
Dar, tot raman la parerea mea. Poate ca cei vechi-vechi (n-am zis vechituri, kike :giggle:), care au prin inceputurile in grupuri mici dar in...spirit mare, despre care noi doar intuim, sau stim din ce s-a mai povestit pe forum, in excursii, ori cei doar vechi, sunt mai atasati, mai grijulii sau mai receptivi.
Dar tine si de stilul personal al fiecaruia. Chiar si de stilul cognitiv de interactiune.
De ex, am o amica, de cate ori ii trimit cate un link legat de un eveniment la care ii propun sa participe, ma suna sa imi ceara detalii :rtfm: Evident, eu o intreb - N-ai intrat pe link, n-ai citit? - Ba da, dar mie imi plac rezumatele, imi raspunde ea senina. |o Cred ca de fapt are un stil dominant auditiv. Percepe mai bine, ii este mai comod sa prelucreze informatia vorbita decat scrisa.
Doar ca tu esti unu si noi o...mie, cred ca asta uita cei care vor informatii transmise individual, personal. oO
Dar, sa scurtez :offtopic:
Am primit email-ul de la Samiza - i-am raspuns, cu scuzele de rigoare ca, nerabdarea mea i-a dat de lucru duminica. :blush:
ave caesar:
Nu m-am inscris la aceasta excursie, intamplator am citit comentariile de pe acest topic. Ca relativ nou intrat in grupul SC, din comentariul anterior al lui Admin mi-am insusit idei importante si are dreptate. Dar si wonderland are dreptatea ei: tine de stilul fiecaruia... cu conditia de a atinge pragul minim al unui membru activ si fidel.
Si eu sunt de acord cu selectia preconizata de Admin, dar sa i se dea sansa si unui nou intrat de a demonstra daca poate fi un membru activ si serios.
wonderland:
--- Citat din: ave caesar din Duminică, 27 Aprilie 2014, 20:44 ---Ca relativ nou intrat in grupul SC, din comentariul anterior al lui Admin mi-am insusit idei importante si are dreptate.
--- Terminare citat ---
Adica, ai prins esentialul. :thumbup:
Cred ca se va mentine o dinamica a intrarilor. De dorit ar fi sa fie si una a iesirilor din SC, respectiv din statutul de single :strambatura:
Dar, esentialul este ca...oferta e la pachet cu cateva reguli de baza care usureaza organizarea si ajuta trecerea de la comunicarea online la interactiunea in real. Iar comentariile post-actiune sunt utile mai ales pentru cei (potential) noi. O0
Ca sa fiu cat de cat ontopic - in Apuseni nu te-ai inscris...inca sau nu intra in planurile tale? :)
Asta imi aminteste ca dincolo de faptul ca merg intr-un loc nou pentru mine si ca imi ofer o vacanta pe gustul meu recent, adica la si pe munte, sunt bucuroasa ca voi revedea cativa oameni care mi-au mers la suflet. :)
Plusar:
multumesc pt compliment ! :flori:
wonderland:
am zis io ceva de tine?! :strambatura:
N-am zis, dar asa e, te numeri printre :) :magic: :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă