Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (3/43) > >>

wonderland:
Bine ne-ai gasit si bun venit! Eu n-am fost niciodata in Apuseni, abia astept. Dar, stii, intai tre sa ne inscriem pe butonul de rezervari de pe site. Dar cred ca mai e un pic de timp :giggle: :kissing: :

wonderland:
Campeni, judetul Alba, Gigi?
 :oops:Am vrut sa atasez si un pdf cu o harta dar nu ma lasa.

admin:
Nu suporta format pdj decat ca attach al mesajului. Dar asta incarca forumul, mai bine poze care stau pe servere specializate, asa cum e typic.

Da e vorba de Campeni de Alba, am scos harti si tot ce trebuie, am sa le postez si eu aici, multumesc Wonderland de ajutor. Vreau ca lumea sa inteleaga exact unde merge. Am gasit si o harta excelenta cu schematizarea muntilor care fac parte din Apuseni.

wonderland:
Multumesc. N-aveam intentii  altruiste :giggle:. Voiam sa-mi clarific eu unde trebuie sa ajung, si care sunt variantele de transport bune pentru mine  >:D

Plus ca eram derutata ca eu am gasit ca e de la Turda in jos, nu stiam de ce mai merge microbuzul pana la Cluj. Dar probabil pentru cei care pleaca de acolo.

Tania55:
Oare cum voi ajunge eu la IC Ponor ?   :-\  :help:  ;)  :(  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă