Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (4/43) > >>

wonderland:
Tania, nu te ajuta niciuna dintre variantele :blush: :

--- Citat din: admin din Miercuri, 23 Octombrie 2013, 18:02 ---Pentru cei din Bucuresti si pentru cei care vor alege sa vina cu microbuzul organizat:
Microbuzul organizat si inchiriat pe distanta Bucuresti - IC Ponor costa:
Inca un microbuz va pleca din Sibiu,

--- Terminare citat ---

Eu sper sa ma sincronizez la Turda. :crazy2:

admin:
Tania, eu vin cu microbuzul pe traseul Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Turda - Huedin - Rachitele - IC Ponor. Cred ca pentru tine este mai buna solutia de a te intalni cu mine decat cu microbuzul de Bucuresti, asta pt ca sunt convins ca ai legaturi mai apropiate de Turda - sau cu Vint (tren) sau cu Sebes (autobuz). Eu am sa fiu ceva mai flexibil cu microbuzul meu, mai pot astepta, ma pot si abate un pic de la traseu. Cel de la Bucuresti va fi plin, lumea este nerabdatoare dupa atata drum sa ajunga la pensiune si va accepta mai greu sa astepte sau sa iasa de pe traseu.
Deci incercati amandoua o sincronizare cu mine. N-am fixat inca ora de plecare, dar daca va uitati la actiunea de anul trecut o sa fie aceiasi pt ca am ajuns acolo perfect.

Tania55:
Ok Gigi, multumesc .... sa-mi pastrezi un loc in microbuz  :kissing:

admin:
Uite si las aici o lista deschisa, pt a nu uita pana atunci... ::)

Microbuz din Sibiu (8 locuri):
1. Gigi
2. Tania
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Rentzi:
Am stat mult sa ma gandesc daca Da or Ba.... Am fost in zona prin 1998, am campat la cabana Padis, iar traseele au fost minunate dar nicicum usoare.... Poate unde am stat la cabana Padis iar de acolo pana la obiective e ceva de mers si niste mici culmi de trecut si poate pentru ca a plouat tot timpul... Ziua ploua sau burnita (asa de pe la 09 - 10) si se oprea seara (07-08), iar noaptea era un cer instelat absolut... si un friiiig... Cabanierul ne-a zis ca asa vara ploioasa nu a vazut, desi acolo ar fi polul ploilor din Romania....
Dar daca zici ca mergem pana la Glavoi (La grajduri) cu masina ma bag si eu. Adica la Cetatile Ponorului... ca la Cheile Galbenei NU...
Oare putem lega (la intoarcere) Cetatile Ponorului cu Lumea Pierduta si Poiana Ponor unde este si Izbucul Ponor (mie mi-a placut foarte mult) sau le lasam pentru ziua in care voi mergeti la Cheile Galbenei apoi sa mergem la pestera Focul Viu ?
Ar mai fi si Cetatile Radesei si altele.
Oricum parca ar trebui o zi in plus - din 5 zile 2 sunt pe drum (cel putin din Bucuresti).
Astept si parerile voastre.  :faint:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă