Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (2/43) > >>

andreuta:
nu pot sa stau departe de asa frumuseti. vin si eu!

admin:
Yes!  :dance:

ella_cj:
Salut,

Eu tocmai ce m-am intors dintr-un weekend petrecut la Rachitele, si cum nu puteam sa ajung asa de aproape fara sa vizitez Valul Miresei am zis ca numai bine mi-ar prinde o "mica" plimbare - asa cam vreo 7 km intr-un sens 7 inapoi  :o de la pensiune la cascada.

A meritat tot drumul mai ales ca vremea era ideala pentru plimbare si cascada foarte frumoasa dupa cum se si poate vedea:

abia astept sa o revad pe ea (cascada) si pe voi la vara  :kissing:

wonderland:
Si eu, si eu! Va fi o bucurie sa te revad, ella draga. Si, mi-a soptit o pasarea ca nu doar pe tine, si pe alte fete cucuiete si dragi. :kissing:
 :oops:sper ca Gigi anunta si pe aici cand se apropie inchiderea listei, ca inca imi iau elan :happy: sa ma inscriu.

maria marinela:
Bine v-am gasit ! Eu sunt noua pe aici...:)Numele meu a Marinela si sunt din Cluj. Mi-ar face placere sa va cunosc si, cum nu mai vreau sa stau acasa singura in concedii si weekend-uri, as fi incantata sa merg cu voi, desigur, atat cat imi permite timpul.
Cum eu iubesc natura si muntele, as vrea sa incep cu Apusenii. Padisul e un loc superb, mi-e dor de locurile acelea. Am facut cate-va trasee, dar n-am facut Cheile Galbenei, (sper sa fac fata...!) pentru ca imi doresc tare mult! :)
Toate bune.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă