Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014

<< < (13/30) > >>

miha111:
Buna,
Sunt Mihaela si locuiesc in Brasov. M-am inscris la excursia din Cozia. Mai e cineva din Brasov care merge? Poate mergem impreuna.
O zi buna!

andreuta:
salutare,

ma inscriu si eu pe lista pt microbuzul care va pleca din Bucuresti.
1. Teo
2. Angelica Z
3. Sherban R
4. Andreea A
5.

Ana Maria:
Dragii mei,

Cu mare parere de rau, trebuie sa anunt ca eu nu mai pot participa la aceasta minunata actiune  :-[ La mine la serviciu s-au facut restructurari si eu sunt una din persoanele care au ramas fara job... ca atare bugetul destinat vacantelor si calatoriilor a disparut cu desavarsire  :-\ Urmeaza odiseea cautarii unui nou loc de munca... si sper sa nu dureze mult. Wish me luck!

Trebuie sa ma retrag, insa poate o alta persoana se va bucura sa mearga in locul meu, care devine liber (PS: eu am apucat sa achit avansul de 200 lei).

wonderland:
Neplacuta situatie. :-[ Iti urez sa gasesti cat se poate de repede un alt job. Cand o usa se inchide, o alta se deschide...  :strong:
Cine stie, poate vei reusi sa mergi chiar si la Cozia. Iar daca, nu, vor fi si alte ocazii.

andreuta:
Draga Ana Maria iti doresc BAFTA! sa gasesti slujba potrivita pentru tine!

--- Citat din: Ana Maria din Marți, 08 Aprilie 2014, 23:32 ---Dragii mei,

Cu mare parere de rau, trebuie sa anunt ca eu nu mai pot participa la aceasta minunata actiune  :-[ La mine la serviciu s-au facut restructurari si eu sunt una din persoanele care au ramas fara job... ca atare bugetul destinat vacantelor si calatoriilor a disparut cu desavarsire  :-\ Urmeaza odiseea cautarii unui nou loc de munca... si sper sa nu dureze mult. Wish me luck!

Trebuie sa ma retrag, insa poate o alta persoana se va bucura sa mearga in locul meu, care devine liber (PS: eu am apucat sa achit avansul de 200 lei).

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă