Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014
admin:
Sunteti mai mult decat suficienti pt transportul cu microbuzul Teo. :)
Deschid si lista pt microbuzul care va pleca din Bucuresti. Pt ca ai intrebat prima de transport vei fi cap de tabel.. ;)
1. Teo
2.
3.
4.
Va rog pe cei care va inscrieti la microbuzul Bucuresti - Calimanesti - Bucuresti sa luati lista cu copy/paste si sa va adaugati numele si o initiala.
Eu am sa plec cu microbuzul din Sibiu. Cine vine pe ruta Sibiu - Calimanesti, sau are ca si conexiune posibila Sibiul, se poate inscrie mai jos, in acelasi fel ca si la microbuzul de Bucuresti:
1. Gigi
2.
murandra:
Gigi, am 2 intrebari:
- la ce ora pleci cu microbusul din Sibiu? si
- la ce ora trebuie sa fim la Cozia? pentru ca am inteles ca avem un mic traseu de incalzire in prima zi.
Te intreb pentru ca mai mult ca sigur, de data asta, chiar daca e o destinatie aproape de Bucuresti, voi veni de la Timisoara |o si trebuie sa vad cum ma organizez si daca ma inscriu la microbusul tau din Sibiu sau gasesc alta varianta.
Daca esti prins cu treburi, poti sa-mi raspunzi si maine cand ne intalnim in cadrul minunat al Tarii Motilor *|* In excursia din Apuseni eram aproape de Timisoara, dar vin din Bucuresti. Eu zici ca sunt pe invers tot timpul :D
admin:
Plecarea pe traseu va fi maxim la 14.00, asta sa nu ne prinda inserarea pe drum. Chiar daca ii spun eu "traseu de incalzire" are vreo 4 ore...Prima parte este mai anevoioasa si mai solicitanta, asta pana ajungem in zona de panorama a Oltului (30 min). De acolo mai urcam in jur de 40 minute pana la Grota Zmeilor si de acolo mergem tot pe creasta facand un ocol a zonei. Anul acesta am sa chem microbuzul mai aproape de iesirea noastra, astfel incat sa nu mai facem drumul prin catun...
Microbuzul din Sibiu va pleca maxim la 10.00, de acolo avem 80 km si trebuie sa ajung inaintea tuturor pt a putea face repartizarea/camere si discutia cu Pavel pt traseu.
Aica:
Salut,
Si eu pe lista din Bucuresti...
Sunt cu un pas mai aproape de Gradina Zanelor!
Lista pt microbuzul care va pleca din Bucuresti.
1. Teo
2. Angelica Z
3.
4.
Toate bune dragilor,
Sherban:
--- Citat din: Aica din Joi, 03 Aprilie 2014, 12:18 ---Salut,
Si eu pe lista din Bucuresti...
Sunt cu un pas mai aproape de Gradina Zanelor!
Lista pt microbuzul care va pleca din Bucuresti.
1. Teo
2. Angelica Z
3. Sherban R
4.
Toate bune dragilor,
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă