Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014

<< < (10/30) > >>

wonderland:
Nu stiu unde e actiunea din 2012, acolo era o poza reprezentatirva cu piatra.
Eu am gasit una prin folderele de anul trecut, din prima parte, de fapt dinaintea pietrei cu pricina.

Te ajuta sa iti faci o impresie  Alex andra?
Adevarul e ca a fost de vis excursia asta.  :smitten: Merita fiecare rosatura, julitura si orice....intepatura de la Plusar.
Cozia merita!

wonderland:

--- Citat din: Alex andra din Vineri, 21 Martie 2014, 19:22 ---.... imi doresc foarte mult sa inving provocarea asta.

--- Terminare citat ---
e un inceput bun. depinde si ce inseamna provocarea asta pentru tine.
cu ceva antrenament, ai sa ramai cu amintiri ce nu se vor mai sterge din mintea ta. la fiecare pas ti se deschid frumuseti.
sa ai ghizi ca Pavel si Gigi e un privilegiu. e pacat sa ratezi o astfel de ocazie, dupa cum e pacat sa-i pui in situatia de a limita potentialul acestei experiente.

Actiunea asta e clar  de Clubul Drumetilor Montani. Desi, am prieteni pentru care ar fi doar o plimbare. Dupa cum am prieteni pentru care ar fi o actiune dificila, chiar imposibila. Cred ca de asta nici nu se prea inghesuie lumea cu sfaturi sau incurajari. Pentru ca perceptia difera, in functie de experienta personala, care da reperele pentru autoevaluare. Raspunsul e la tine.  :flori:

Mi-amintesc de ingrijorarile mele dinaintea acestei excursii.  Eram fascinata de descrierile si imaginile postate de Gigi, din anul anterior. Nu aveam obiective marete, voiam doar sa ma bucur de aceasta experienta si sa nu tin grupul pe loc.
De fapt, daca iti faci griji, inseamna ca ai o idee. Ca si asta e un reper - pentru ce iti faci griji?

wonderland:
Am gasit pe net (cele din folderul meu sunt cu ...portrete, nu risc) cateva imagini http://cezarpart.blogspot.ro/2013/06/pe-langa-coltii-foarfecii-12052013.html
parca asta e, nu? oricum, seamana destul de mult. din partea asta eu imi amintesc doar vocile calde ale lui Gigi si Plusar, care imi spuneau unde sa pun picioarele si unde sa-mi tin mainile ;D

pe prag. de la dreapta la stanga, si hopa in sus.

Oricum, portiunea asta inseamna cateva minute, raportat la intreaga excursie. E drept ca fara ea, nu ajungi in Gradina Zanelor, dar sa nu ramanem cramponati in ce nu putem, sa ne bucuram de ce reusim.
Alex andra, se pare ca mi-ai starnit amintiri si reflectii. Multumesc. Acu ma duc sa caut butonul de off. macar  pentru scris, chiar daca prin fata ochilor imi curg peisajele, oamenii si intamplarile din minunatul grup. :smitten: Astept si povestile tale de dupa, in stilul tau direct si plin de haz. :flori:

ella:
Si eu am fost in Gradina Zanelor.Mi-a fost foarte frica fiindca totdeauna m-am temut de inaltime. Nu stiu daca as mai repeta experienta ,dar de atunci am devenit mai curajoasa si pot sa urc scari exterioare(nu prea inalte) chiar daca privesc in jos.

Plusar:

--- Citat din: wonderland din Vineri, 21 Martie 2014, 21:04 ---Puteam sa jur ca apari cu replica. Ma crezi sau nu am vrut sa si scriu ca ma astept :kissing: Dar nu denatura, am ramas lipita de piatra, ca soparla in picioare, deasupra haului, inainte de a ajunge la sarma :happy:
Hai salut, mai rad vreodata cu tine? :D

--- Terminare citat ---

hai salut si tie !
anul asta imi propusesem numai iesiri in afara , asa ca ne putem reintalni pe Coasta Amalfa ! poate renunta cineva si te bagi ! glumele de sezon merg f bine la un cico pe coasta insulei Capri , nu crezi ?  :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă