Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014
Plusar:
zambesc cand imi aduc aminte de tine ... anul trecut ... agatata de sarma aceea , in drum spre Gradina zanelor ... :giggle:
wonderland:
Puteam sa jur ca apari cu replica. Ma crezi sau nu am vrut sa si scriu ca ma astept :kissing: Dar nu denatura, am ramas lipita de piatra, ca soparla in picioare, deasupra haului, inainte de a ajunge la sarma :happy:
Hai salut, mai rad vreodata cu tine? :D
Alex andra:
:)))) Damn it... tot ce spui poate si va fi folosit impotriva ta ,,, :crazy2: In apararea mea, imi sucesc gleznele numai cand ma imbrac si cand vreau sa stau pe scaun in RATB... nu mi s-a intamplat in alte situatii ^-^
In alta ordine de idei, multumesc pentru raspuns, a fost cuprinzator si la obiect :) Sincer, nu ma asteptam sa fie cineva atat de prompt in a-mi raspunde :worthy: Deja merg cam 4 km pe zi pe jos (casa ->munca) si la cateva zile ceva jogging. Mersi ca nu m-ai descurajat, o sa ma pregatesc cat pot de bine. Am platit si diferenta, deci nu mai e cale de intors.
Dar... stanca verticala?? hau?? shoparla??? Doamne-ajuta! :strong: :strong: :strong:
wonderland:
Ouups, acum am vazut si ce a scris Gigi anul asta. :blush:
--- Citat din: admin din Miercuri, 23 Octombrie 2013, 17:07 ---Este o actiune dinamica necesita pregatire fizica corespunzatoare pentru un traseu de munte. Echipament obligatoriu: ghete trekking sau de munte, pantalon lung, pelerina, rucsac mic. Traseele sunt cu grad de dificultate mediu, pentru cei care nu au cunostiinte montane, am rugamintea sa va informati inainte de a va inscrie ce inseamna asta. Pentru o persoana obsnuita cu muntele inseamna usor, pentru cineva care nu a fost niciodata la munte nu este indicat sa incerce. Nu pt ca ar exista riscuri ci in special pentru ca incetineste intregul grup. Din pacate stiti vorba aceea: tot ce este frumos se atinge cu greu si tot ce e bun este interzis...Oricum va recomand celor care aveti activitati de birou sa iesiti in natura, sa alergati, sa aveti o musculatura tonifiata. Va ajuta in ceea ce priveste starea psihica, optimism etc. Si nu in ultimul rand sa ajungeti sa vedeti frumuseti pe care nu aveti cum sa le admirati decat ...urcand.
--- Terminare citat ---
wonderland:
Io n-am vrut sa spun de stanca, plusar m-a fortat. ;D.
Lasa alex andra, ca pe Cozia nu se urca cu RATB-ul si schimbi cel mult tricoul. Mai bagi si niste cardio, sau alergat in panta, daca stai la campie cauta si tu niste scari sa le urci si cobori ;D
Sigur ca e loc de intors, oricand. poti sa renunti, sa gasesti inlocuitor.
Hai, ca am o impresie ca esti din categoria celor care se subevalueaza a alint cand nu se supraestimeaza a caterinca:crazy2:
Dar, trebuie luat in serios ce zice Gigi - important e sa ne informam si sa ne evaluam obiectiv. :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă