Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (12/103) > >>

FIF:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 23 Iunie 2010, 16:55 ---Referitor la topicul "atitudine", intreb si eu, orgoliul ce fel de atitudine este? Poate exista orgoliul atunci cand este vorba de iubire? Eu zic ca nu.

--- Terminare citat ---
orgoliul e natural uman.... chiar daca stim sa-l dramuim, chiar daca devine exacerbat, tot natural ramene. si atunci, de ce nu ar exista si in iubire? iar cel care nu stie sa te protejeze, sa-ti protejeze inclusiv orgoliul, cum poate spune ca te iubeste? ori te iubeste asa cum esti, ori ba.

luciamanta:

--- Citat din: FIF din Joi, 02 Septembrie 2010, 19:13 ---
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 23 Iunie 2010, 16:55 ---Referitor la topicul "atitudine", intreb si eu, orgoliul ce fel de atitudine este? Poate exista orgoliul atunci cand este vorba de iubire? Eu zic ca nu.

--- Terminare citat ---
orgoliul e natural uman.... chiar daca stim sa-l dramuim, chiar daca devine exacerbat, tot natural ramene. si atunci, de ce nu ar exista si in iubire? iar cel care nu stie sa te protejeze, sa-ti protejeze inclusiv orgoliul, cum poate spune ca te iubeste? ori te iubeste asa cum esti, ori ba.

--- Terminare citat ---
Sa stii ca mi-a dat de gandit ceea ce ai scris.

FIF:
pai nu aia ne lovim tastaturile? ca sa ne transmitem idei si sa gandim?  ;)

calina:
Oarecum legat de atitudine......de ce intalnim atat de putini barbati de calitate?!
Oare nu suntem noi, femeile de vina?!!
Noi ii crestem
Noi ii educam
Noi le scuzam compotamentul mai tarziu in loc sa ii tragem de maneca
Ne pedepsim singure?!!

Ayouni:
@calina, in cateva cuvinte, concise, la obiect, ai descris un adevar imens... si eu mi-am pus de foarte multe ori aceeasi intrebare. nu am avut fericirea s binecuvantarea de a fi mama si asta mi-a schimbat profund toata viata... de aceea nu am informatie de prima mana, doar ce am vazut la prietene mame de baieti.  cred totusi ca educatia pe care o primeste un baiat de la mama si de la tatal lui sa aiba un cuvant foarte important de spus pentru ceea ce va deveni acel baiat cand va fi mare.  la fel, auto-educatia poate fi un factor vital.  stiu ca pe aici pe forum sunt mame de baieti, poate ele sunt cele mai indreptatite sa-si spuna opinia. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă