Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (13/103) > >>

Saturnianul:
Stiti zicala aia, foarte adevarata: "In spatele unui barbat de succes sa o femeie de sucess" :) Barbatii sunt educati toata viata. Cind sunt baieti, de mame, cind sunt maturi de iubite, sotii. Doar ca la maturitate nu mai functioneaza aceeasi metoda ca in copilarie. Si aici esueaza multe femei: incearca sa-l educe prin a se impune, ceea ce e o greseala fatala fiindca activeaza reactia de autoaparare. De ce fac asta nu stiu, cind au la indemina atitea alte metode soft, cu efect garantat :)

FIF:

--- Citat din: calina din Marți, 07 Septembrie 2010, 21:45 ---Oarecum legat de atitudine......de ce intalnim atat de putini barbati de calitate?!
Oare nu suntem noi, femeile de vina?!!
Noi ii crestem
Noi ii educam
Noi le scuzam compotamentul mai tarziu in loc sa ii tragem de maneca
Ne pedepsim singure?!!

--- Terminare citat ---

Doamne cat de neadevarat!
Ma gandesc cu adanc rewspect la mama mea, o femeie simpla, dar de o nioblete uluitoare.... si cat a incercat saraca sa ma invete, sa ma cizeleze! Toate eforturile au fost zadarnice  --- ganditi-va la o combinatie de scorpion/catar !!!!!!
Numai viata a reusit sa ma schimbe, dandu-mi sumedenie de suturi ... si nici amu nu am dreptul sa spun ca sunt un "barbat de calitate" !!!

luciamanta:
Mă bucură şi mă surprinde, în acelaşi timp, sinceritatea ta, FIF!

luciamanta:
Sărut mâna femeilor simple, cu mulţi copii, care au ales să contribuie la minunea lumii prin jertfirea propriei feminităţi. Omagiez femeia care îşi creşte copiii  cu exerciţii zilnice de demnitate şi echilibru, pentru că în viaţă niciodată nu poţi şti cât trebuie să te târăşti, cât să zbori, pe ce poţi să aluneci şi să faci buf!

pe_jumate:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 09 Septembrie 2010, 15:00 ---Sărut mâna femeilor simple, cu mulţi copii, care au ales să contribuie la minunea lumii prin jertfirea propriei feminităţi. Omagiez femeia care îşi creşte copiii  cu exerciţii zilnice de demnitate şi echilibru, pentru că în viaţă niciodată nu poţi şti cât trebuie să te târăşti, cât să zbori, pe ce poţi să aluneci şi să faci buf!

--- Terminare citat ---

draga @luciamanta, de ce crezi ca feminitatea trebuie jertfita in astfel de situatii?  :) sau probabil nu am priceput eu prea bine la ce te refereai.. te rog ajuta-ma sa inteleg ce vroiai de fapt sa spui..
eu zic ca ea, feminitatea, daca exista, ramane vesnic acolo.. iar femeia va fi cam aceeasi (poate cu trupul modificat, asta da, asa e de cele mai multe ori) si dupa ce naste/creste un copilas, nu? :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă