Arhiva > Arhiva
Atitudine
pe_jumate:
feminitatea/eleganta e o chestiune de tinuta.. pana si o soseta veche poate arata solemn daca e asezata in pozitia potrivita... ;)
asta e o juxtapunere a unor idei ale unor femei extraordinare.. prima: grace kelly iar a doua nina cassian
luciamanta:
Sa vorbim despre bun simt. La urcarea in autobuz un barbat ma impinge, imi rupe un nasture de la bluza. Bine ca nu s-a rupt bluza, am avut noroc! La serviciu astept liftul pentru a urca la etajul 11. In timp ce astept, se formeaza o coada considerabila. Vreau sa intru in lift, dar tavalug, tavalug, dau buzna ultimele persoane sosite la lift, intra si usile liftului se inchid. Am avut noroc si de data aceasta: bine ca nu m-a prins liftul intre usi. Dimineata, ies pe usa apartamentului meu, femeia de serviciu nu ma saluta, este suparata. Iar am avut noroc:bine ca nu m-a injurat. Ma hotarasc sa merg ca Matizul la serviciu. O Skoda Octvia imi taie calea cu viteza luminii, desi avea rosu. Am avut noroc: bine ca nu mi-a lovit Matizul. CONCLUZIE: daca bunul simt lipseste din diverse considerente, nu disper, ci spun: "Doamne fereste de mai rau!" Si zambesc frumos, intrucat mereu am noroc, nu-i asa?
luciamanta:
Este luni... Sunt asa, ca lunea... Dimineata devreme sunt asa lipsita de chef, obosita rau de tot... Mai tarziu imi revin, ma revigorez. Dimineta devreme merg in Parcul Izvor cu catelusele mele, ma inviorez fac conversatie cu multi oameni... A inceput o noua zi in viata mea, o noua saptamana in care pot face atat multe! Serviciul, gospodaria, cumparaturile imi umplu tot timpul. Da, atitudinea este normala. Sa ma gandesc cu bucurie la viitor, la noi oportunitati de a face lucruri minunate, de a progresa si de a-i ajuta pe altii. O zicala spune sa iti traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Poate suna cam dramatic, dar se aplica destul de bine: sa valorifici la maxim potentialul pe care il ai, sa scoti tot ce e mai bun din fiecare situatie, ca si cum nu ar exista o alta sansa. Dar, nu inseamna numai atat. Trebuie sa privesc si in interiorul meu, în fiecare latura a lui, astfel încat sa fie totul în regulă, astfel încât sa fiu împăcată cu sufletul meu, si mai ales cu oamenii din jurul meu.
calina:
te referi la a te lasa provocat, la a accepta noul, a te lasa deschis unor posibilitati
Nu-i rau ...de cele mai multe ori asa ti se schimba viata, asa apar oportunitatile
luciamanta:
--- Citat din: calina din Joi, 02 Septembrie 2010, 17:25 ---te referi la a te lasa provocat, la a accepta noul, a te lasa deschis unor posibilitati
Nu-i rau ...de cele mai multe ori asa ti se schimba viata, asa apar oportunitatile
--- Terminare citat ---
Asa este, Calina. Imi propun sa fiu optimista, increzatoare in fortele proprii, sa fiu indrazneata, mai creativa, mai activa..., dar uneori, ma trezesc visand fara frontiere la multe posibilitati, uneori visez sa fiu campioana! Da, campioana! La serviciu, acasa, la cumparaturi, la dragoste... Imi plac performantele. Dar, in acelasi timp, constat ca nu sunt asa de pregatita pentru toate performantele visate si ma uit cu jind la varful piramidei succesului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă