Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (73/103) > >>

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:53 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:46 ---de iubit, o iubeste, in felul lui straniu...si o respecta... dar cred ca da, isi exercita talentele de vanator si in afara relatiei lor...unul dintre motivele lor de discutii aprinse este chiar privirea lui de "pradator" in raport cu femeile, inclinatia spre flirt si, foarte probabil, mai mult de atat... sunt multe lucruri din spusele ei care se potrivesc tabloului de "cuceritor"....
va reusi sa renunte, sunt sigura.  ;) o sa pun umarul.

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

nu vreau sa te descurajez, dar din pacate ea e singura care poate face ceva pentru ea...Am trecut si eu prin asta, iar sfaturile celor din jurul meu de a renunta la relatia toxica pe care o aveam, nu ma ajutau decat pe moment...dupa, faceam tot ce simteam eu...adica prost.

[/quote]

corect... nu am zis nici eu altceva ... dar cu ura nu rezolvi ...lasa ura sa treaca , iertarea e cheia cu care intorci orice om cu fata catre tine . o prietena draga m-a invatat asta ...

micaela:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:53 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:46 ---de iubit, o iubeste, in felul lui straniu...si o respecta... dar cred ca da, isi exercita talentele de vanator si in afara relatiei lor...unul dintre motivele lor de discutii aprinse este chiar privirea lui de "pradator" in raport cu femeile, inclinatia spre flirt si, foarte probabil, mai mult de atat... sunt multe lucruri din spusele ei care se potrivesc tabloului de "cuceritor"....
va reusi sa renunte, sunt sigura.  ;) o sa pun umarul.

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

nu vreau sa te descurajez, dar din pacate ea e singura care poate face ceva pentru ea...Am trecut si eu prin asta, iar sfaturile celor din jurul meu de a renunta la relatia toxica pe care o aveam, nu ma ajutau decat pe moment...dupa, faceam tot ce simteam eu...adica prost.

[/quote]

sigur ca numai ea poate sa faca ce trebuie... dar intelegand, ii va fi mult mai usor. o frana in decizia ferma de a-l parasi era indoiala saiu mai bine zis neclaritatea situatiei, caci el ii intretinea ideea ca Ea percepe gresit lucrurile si, se pare ca nu-i asa...am sa-i spun sa citeasca acest topic.  si-apoi, suntem prietene de multi multi ani, suntem destul de asemanatoare... stiu ca va reusi.  :)

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:50 ---

radicalismul si ura , pentru o astfel de situatie nu rezolva situatia...fortuna draga , omul o iubeste , nu isi da seama ce face , reactioneaza instinctiv , e patologic, ...astia sunt termenii... stiu ca i-ai lua gatul daca ai putea , dar nu rezolvi nimic asa ..mai mult ca sigur ca x va sari sa-l apere...

--- Terminare citat ---

nu i-as lua gatul, dar probabil ca l-as bate mar...sau cel putin as incerca ...chiar daca as iesi eu batuta pana la urma

micaela:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 23:00 ---
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:50 ---

radicalismul si ura , pentru o astfel de situatie nu rezolva situatia...fortuna draga , omul o iubeste , nu isi da seama ce face , reactioneaza instinctiv , e patologic, ...astia sunt termenii... stiu ca i-ai lua gatul daca ai putea , dar nu rezolvi nimic asa ..mai mult ca sigur ca x va sari sa-l apere...

--- Terminare citat ---

nu i-as lua gatul, dar probabil ca l-as bate mar...sau cel putin as incerca ...chiar daca as iesi eu batuta pana la urma

--- Terminare citat ---

:D iulia, iti inteleg revolta...pare un nemernic... in fapt, e un om bun, inteligent, special... dar cred ca e putin bolnav... am banuit mereu asta, din cat l-am cunoscut. nu face rau constient, dar face. cred ca asta ar spune amica mea.  :D

iulia17:

ăăăăă, scumpo, mai uita+te odata, io+s mai pacifista de felul meu...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă