Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (74/103) > >>

fortuna777:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:58 ---
sigur ca numai ea poate sa faca ce trebuie... dar intelegand, ii va fi mult mai usor. o frana in decizia ferma de a-l parasi era indoiala saiu mai bine zis neclaritatea situatiei, caci el ii intretinea ideea ca Ea percepe gresit lucrurile si, se pare ca nu-i asa...am sa-i spun sa citeasca acest topic.  si-apoi, suntem prietene de multi multi ani, suntem destul de asemanatoare... stiu ca va reusi.  :)

--- Terminare citat ---

draga miha, tu chiar crezi ca ea nu a inteles in trei ani de zile cum sta situatia?...din nou, nu vreau sa te descurajez, dar ea nu va renunta la el nici chiar dupa ce va citi topicul asta...daca ar fi avut nevoie de o confirmare ca el este un manipulator parsiv si nenorocit, ar fi putut s-o obtina din multe locuri...dar din pacate nu si-a dorit asta

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 23:04 ---
--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 23:00 ---
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:50 ---

radicalismul si ura , pentru o astfel de situatie nu rezolva situatia...fortuna draga , omul o iubeste , nu isi da seama ce face , reactioneaza instinctiv , e patologic, ...astia sunt termenii... stiu ca i-ai lua gatul daca ai putea , dar nu rezolvi nimic asa ..mai mult ca sigur ca x va sari sa-l apere...

--- Terminare citat ---

nu i-as lua gatul, dar probabil ca l-as bate mar...sau cel putin as incerca ...chiar daca as iesi eu batuta pana la urma

--- Terminare citat ---
you got the point...the good point of view... :)

:D iulia, iti inteleg revolta...pare un nemernic... in fapt, e un om bun, inteligent, special... dar cred ca e putin bolnav... am banuit mereu asta, din cat l-am cunoscut. nu face rau constient, dar face. cred ca asta ar spune amica mea.  :D

--- Terminare citat ---

fortuna777:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 23:04 ---

:D iulia, iti inteleg revolta...pare un nemernic... in fapt, e un om bun, inteligent, special... dar cred ca e putin bolnav... am banuit mereu asta, din cat l-am cunoscut. nu face rau constient, dar face. cred ca asta ar spune amica mea.  :D

--- Terminare citat ---

ei, vezi asta o atrage la el ...ca e bun, inteligent si special...Ai idee cat de greu este sa gasesti astfel de oameni in ziua de azi...Probabil calitatile astea inclina mai mult in balanta decat infidelitatea lui...sau mai stiu eu ce

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 23:08 ---
sigur ca numai ea poate sa faca ce trebuie... dar intelegand, ii va fi mult mai usor. o frana in decizia ferma de a-l parasi era indoiala saiu mai bine zis neclaritatea situatiei, caci el ii intretinea ideea ca Ea percepe gresit lucrurile si, se pare ca nu-i asa...am sa-i spun sa citeasca acest topic.  si-apoi, suntem prietene de multi multi ani, suntem destul de asemanatoare... stiu ca va reusi.  :)

--- Terminare citat ---

draga miha, tu chiar crezi ca ea nu a inteles in trei ani de zile cum sta situatia?...din nou, nu vreau sa te descurajez, dar ea nu va renunta la el nici chiar dupa ce va citi topicul asta...daca ar fi avut nevoie de o confirmare ca el este un manipulator parsiv si nenorocit, ar fi putut s-o obtina din multe locuri...dar din pacate nu si-a dorit asta

--- Terminare citat ---

si daca o iubeste si el ? daca nu poate trai fara ea? daca are nevoie de ea cum are nevoie de aerul care-l respira ...daca ii face rau inconstient ?
eeeee ... si daca intradevar o iubeste ?

micaela:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 23:08 ---

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

:) e drept ca a vazut multe "semne"...a primit tot felul de explicatii pe care si-a dorit sa le creada, dar nu le-a crezut, de fapt....
a inteles cum sta situatia dar...avea indoieli...acum va intelege. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă