Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (72/103) > >>

iulia17:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:41 ---aici te contrazic...nu o iubeste, nu o adora si nici macar nu o respecta...se foloseste de ea ca de un bun care ii apartine...nu cunoastem toate amanuntele dar sunt convinsa ca a inselat-o in nenumarate randuri si de fiecare data s-a reintors la ea...El nu doreste altceva decat s-o stie disponibila doar pentru el. Intrebarea este ...de ce totusi ea nu reuseste sa renunte la el?...pentru ca si de o dependenta reusesti sa scapi pana la urma...intri in sevraj o perioada, dar pana la urma iti trece...

--- Terminare citat ---

Eu vad altfel lucrurile: daca ce face nu e un plan, o strategie de a lui, ci pur si simplu firea lui (chiar daca tinde spre patologic) atunci el nici nu-si da seama de ceea ce face si impactul pe care-l are asupra ei, asupra lui, relatiei

micaela:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:41 ---
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:31 ---

gresesti...un barbat niciodata nu-si bate joc de jucaria preferata...o iubeste si o adora , mai ales cand este o jucarie care a obtinut-o greu...dar niciodata nu-si bate joc...gresesti...

--- Terminare citat ---

aici te contrazic...nu o iubeste, nu o adora si nici macar nu o respecta...se foloseste de ea ca de un bun care ii apartine...nu cunoastem toate amanuntele dar sunt convinsa ca a inselat-o in nenumarate randuri si de fiecare data s-a reintors la ea...El nu doreste altceva decat s-o stie disponibila doar pentru el. Intrebarea este ...de ce totusi ea nu reuseste sa renunte la el?...pentru ca si de o dependenta reusesti sa scapi pana la urma...intri in sevraj o perioada, dar pana la urma iti trece...

de iubit, o iubeste, in felul lui straniu...si o respecta... dar cred ca da, isi exercita talentele de vanator si in afara relatiei lor...unul dintre motivele lor de discutii aprinse este chiar privirea lui de "pradator" in raport cu femeile, inclinatia spre flirt si, foarte probabil, mai mult de atat... sunt multe lucruri din spusele ei care se potrivesc tabloului de "cuceritor"....
va reusi sa renunte, sunt sigura.  ;) o sa pun umarul.

--- Terminare citat ---

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:41 ---
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:31 ---

gresesti...un barbat niciodata nu-si bate joc de jucaria preferata...o iubeste si o adora , mai ales cand este o jucarie care a obtinut-o greu...dar niciodata nu-si bate joc...gresesti...

--- Terminare citat ---

aici te contrazic...nu o iubeste, nu o adora si nici macar nu o respecta...se foloseste de ea ca de un bun care ii apartine...nu cunoastem toate amanuntele dar sunt convinsa ca a inselat-o in nenumarate randuri si de fiecare data s-a reintors la ea...El nu doreste altceva decat s-o stie disponibila doar pentru el. Intrebarea este ...de ce totusi ea nu reuseste sa renunte la el?...pentru ca si de o dependenta reusesti sa scapi pana la urma...intri in sevraj o perioada, dar pana la urma iti trece...

--- Terminare citat ---

radicalismul si ura , pentru o astfel de situatie nu rezolva situatia...fortuna draga , omul o iubeste , nu isi da seama ce face , reactioneaza instinctiv , e patologic, ...astia sunt termenii... stiu ca i-ai lua gatul daca ai putea , dar nu rezolvi nimic asa ..mai mult ca sigur ca x va sari sa-l apere...

iulia17:

Cât e întinsul, cât e înaltul,
noi ardem şi nu ne iertam,
noi ardem, ah, cu cruzime-n văpăi
mistuindu-ne unul pe altul.
Blaga

fortuna777:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:46 ---de iubit, o iubeste, in felul lui straniu...si o respecta... dar cred ca da, isi exercita talentele de vanator si in afara relatiei lor...unul dintre motivele lor de discutii aprinse este chiar privirea lui de "pradator" in raport cu femeile, inclinatia spre flirt si, foarte probabil, mai mult de atat... sunt multe lucruri din spusele ei care se potrivesc tabloului de "cuceritor"....
va reusi sa renunte, sunt sigura.  ;) o sa pun umarul.

--- Terminare citat ---
[/quote]

nu vreau sa te descurajez, dar din pacate ea e singura care poate face ceva pentru ea...Am trecut si eu prin asta, iar sfaturile celor din jurul meu de a renunta la relatia toxica pe care o aveam, nu ma ajutau decat pe moment...dupa, faceam tot ce simteam eu...adica prost.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă