Arhiva > Arhiva
Atitudine
fortuna777:
barbatii, in general se simt raniti in orgoliul propriu atunci cand pierd o femeie...cand se intampla asta nu le vine sa creada ca va exista altcineva care o va face fericita pe fosta...
asa e opti?
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:09 ---mda...banuiesc ca da...mai ales ca, pare-se, si-n relatiile sale trecute a intretinut, probabil inconstient, mecanismul plecarii-revenirii... are evoie de el, probabil... da, iulia, cred ca e ceva patologic la mijloc... tu ce crezi optimus? si nu mi-ai raspuns; o iubeste sau nu?
--- Terminare citat ---
ai vazut cum un pescar saruta un peste ? asa cum un vanator iubeste un trofeu , asa o iubeste si el ... sunt mai multe tipuri de iubire ...unele sunt patologice , alte sunt curate si pure... asta e o iubire murdara ...
iulia17:
eu te contazic. pt noi se vede asa, pt el cred ca e ceva normal si i se pare fireasca toata situatia
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:12 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:09 ---mda...banuiesc ca da...mai ales ca, pare-se, si-n relatiile sale trecute a intretinut, probabil inconstient, mecanismul plecarii-revenirii... are evoie de el, probabil... da, iulia, cred ca e ceva patologic la mijloc... tu ce crezi optimus? si nu mi-ai raspuns; o iubeste sau nu?
--- Terminare citat ---
ai vazut cum un pescar saruta un peste ? asa cum un vanator iubeste un trofeu , asa o iubeste si el ... sunt mai multe tipuri de iubire ...unele sunt patologice , alte sunt curate si pure... asta e o iubire murdara ...
--- Terminare citat ---
:( intuitia ei a functionat corect, atunci....
optimus sum:
am dat destul din casa ...fetelor de aici stiti si singure ce trebuie facut...dar nu se poate elibera x de y , ci numai determinand pe y sa se plictiseasca si sa renunte la x... ok ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă