Arhiva > Arhiva
Atitudine
fortuna777:
nu o iubeste, nu este altceva pentru el decat o proprietate...
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 21:57 --- s-ar putea sa ai ceva dreptate...acum intre ei e un mecanism reciproc de "incitare'. si el a devenit dependent sau dracu' stie ce, prin fiecare plecare a ei...la fiecare respingere, y revine din ce in ce mai 'supus'...adica concesiv, adica imblanzit... absolut sigur ca daca ea ar fi cum sugerezi tu, el si-ar pierde cu totul interesul. el este incitat nu numai de inteligenta ei ci si de "rautatea' ei. :D ca x ii tine piept nebunului. :D dar n-o vad jamais pe ea jucand rolul de care spui; nici daca ar vrea. ;D
eu am o banuiala...ca y de fapt nu o iubeste...o pretuieste,a gasit la ea ce nu a gasit la multe altele dar...n-o iubeste cu adevarat...
ia mai zi, ca zici ca un psiholog adevarat.
care ar fi "de ce"-ul pentru care y ar parasi-o pe x daca ar fi blandetea agatatoare intruchipata? :D
--- Terminare citat ---
ai raspunsul mai sus ...bingo...ai inteles in mare ...detaliile le stabilim impreuna cu fetele care au inteles ce am vrut sa zic ...
micaela:
--- Citat din: iulia17 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:01 ---pt ca nu are interes pt relatie in sine ci pt actiunea de cucerire a redutei. asta-i satisface orgoliul.
ups, m-am trezit vorbind. mai bine fac loc maestrului
--- Terminare citat ---
io inteleg, da' trei ani... nu-i o vanatoare cam lunga, transgresand anotimpuri? :D
iulia17:
nope. nu e acelasi proces, o ia de la inceput de fiecare data.
dar da, si eu banuiesc ceva tulburari acolo, sau macar niste trasaturi mai pronuntate care depasesc limitele cu care suntem obisnuiti
micaela:
mda...banuiesc ca da...mai ales ca, pare-se, si-n relatiile sale trecute a intretinut, probabil inconstient, mecanismul plecarii-revenirii... are evoie de el, probabil... da, iulia, cred ca e ceva patologic la mijloc... tu ce crezi optimus? si nu mi-ai raspuns; o iubeste sau nu?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă