Arhiva > Arhiva
Atitudine
micaela:
[
--- Citat din: iulia17 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:14 ---
eu te contazic. pt noi se vede asa, pt el cred ca e ceva normal si i se pare fireasca toata situatia
--- Terminare citat ---
da, probabil nu e constient de anormalitatea comportamentuli sau... si, acum, in tabloul cuceritorului se mai adauga cateva piese de puzzle...
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:15 ---am dat destul din casa ...fetelor de aici stiti si singure ce trebuie facut...dar nu se poate elibera x de y , ci numai determinand pe y sa se plictiseasca si sa renunte la x... ok ?
--- Terminare citat ---
multumesc, optimus...intelegand...confirmandu-i-se niste lucruri...ii va fi mai usor sa faca ce trebuie. latzul lui era ideea iubirii reciproce. intelegand ca ea nu este, de fapt, iubita, va sti sa plece.
optimus sum:
--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:02 ---nu o iubeste, nu este altceva pentru el decat o proprietate...
--- Terminare citat ---
o iubeste... nu este o proprietate ...este jucaria cu care se joaca el ... si de o jucarie care o detii te plictisesti...nu intelegeti ? asta trebuie sa devina x...o proprietate , ca sa scape... omul nostru nu se joaca cu o jucarie decat cand nu-i apartine...asa este interesant ...probabil ca se poate vedea din comportamentul de zi cu zi ...de cate ori schimba telefoanele ? masina , pantofii, etc ...
in fine...
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:19 ---
--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:02 ---nu o iubeste, nu este altceva pentru el decat o proprietate...
--- Terminare citat ---
o iubeste... nu este o proprietate ...este jucaria cu care se joaca el ... si de o jucarie care o detii te plictisesti...nu intelegeti ? asta trebuie sa devina x...o proprietate , ca sa scape... omul nostru nu se joaca cu o jucarie decat cand nu-i apartine...asa este interesant ...probabil ca se poate vedea din comportamentul de zi cu zi ...de cate ori schimba telefoanele ? masina , pantofii, etc ...
in fine...
--- Terminare citat ---
telefoanele si masina nu. nici hainele... pare destul de constant...
ei bine, cred ca x o sa-l lase fara jucarie. ;D si nu prin improprietarire ci prin "hocus-pocus", uite nu mai e. ;D
iulia17:
sa speram. dar viata dragostea bate cimpii, nu? iubirile astea patimase sunt pline de instabilitate de neprevazut
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă