Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (27/103) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: BLANCA din Vineri, 12 Noiembrie 2010, 11:55 ---El sustine ca ma iubeste si cred asta....dar o face in felul lui  mereu egoist....nu vrea sa renunte la principiile si ideille lui care ...pana la urma ...ne-au indepartat...

--- Terminare citat ---

Blanca, spui ca nu vrea sa renunte la principiile si ideile lui si acest lucru v-au indepartat. De asemnea spui ca te-ai casatorit din dragoste. Acum eu sunt putin derutat. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar incerc sa deslusesc lucrurile si sa vin inclusiv in ajutorul meu. Oare acele principii si idei nu le avea si inainte de casatorie? Daca te-ai casatorit din dragoste inteleg ca l-ai acceptat cu tot cu aceste principii si idei ale sale. Ce s-a intimplat intre timp daca atunci nu le vedeai o piedica in calea relatiei voastre iar acum le consideri factorul care v-au indepartat? A fost o vreme cind aceste principii si idei nu te deranjeau atit de tare. Probabil ai trait mereu cu speranta ca si le va schimba in timp dar daca e vorba de principii si idei care definesc individul, este imposibila renuntarea la ele. Cel mult poate avea loc o renuntare aparenta, dar in adincul fiintei se va ghida tot dupa ele.

marcutza:
urmaresc de ceva vreme replicile acestui topic, topic care acum, dezbate problema BLANCAI.

sunt in asentimentul Saturnianului, pot spune ca privesc cu acord tacit celelalte "sfaturi, pareri", insa @BLANCA !!! NIMENI nu poate decide in numele tau, in numele vostru, a familiei tale.

sentimentele tale catre el si invers NUMAI voi le stiti, altcineva nu le poate percepe si intelege ca voi, asa ca, te rog sa ti cont de indemnul mintii, inimii, statutului tau/vostru, tot acest amalgam, repet, numai voi il puteti gestiona si decide.

am 15 ani de casnicie apoi un divort din cauza acestui gen de principii, pot spune ca dupa divort am realizat cu mult mai multe decat IN casnicie, insa singuratatea, si trebuie sa recunoastem, a nu fi ipocriti, nu este placuta. noptile sunt reci, sarbatorile sunt pustii, cu toata multumirea si implinirea sufleteasca a unui copil sau a unei cariere.

gesturile sau deciziile gen: sa tin familia unita, bla bla bla, ma lupt pt casnicie(singur/a) sunt surogate care nu tin loc de implinire, nu ne putem amagi incontinu cu ele.

cum spunea candva si bunul nostru admin, sunt 2 tipuri de oameni singuri: unii care sunt constienti de acest lucru si isi continua viata si ceilalti care isi plang de mila (scuze daca am fost prea dura).

capul sus @BLANCA si, ori lasi tmpul sa decida, ori decizi tu acum, azi , maine cu repercusiunile si durerile(sau nu) de dupa !!!

multa putere si incredere iti doresc dar mai ales, iti doresc liniste si puterea de a le duce pe toate bune si rele !!!

silviu:

--- Citat din: micaela ---Strica o vorba si recomanda-i, totusi, cartile acelea. Si eu am fost extrem de rezervata in ce le priveste. Nu vroiam sa citesc "bazaconii" care nu folosesc la nimic.    Si, totusi, mi-au folosit. Intre timp, am citit mult mai multe si am inteles mult mai mult...desi...ca Socrate zic "stiu ca nu stiu nimic".
--- Terminare citat ---
ce bine ar fi sa citesti 2 carti si imediat noaptea uitarii sa se aseze peste 10-15 ani din viata.

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Duminică, 14 Noiembrie 2010, 00:22 ---
--- Citat din: micaela ---Strica o vorba si recomanda-i, totusi, cartile acelea. Si eu am fost extrem de rezervata in ce le priveste. Nu vroiam sa citesc "bazaconii" care nu folosesc la nimic.    Si, totusi, mi-au folosit. Intre timp, am citit mult mai multe si am inteles mult mai mult...desi...ca Socrate zic "stiu ca nu stiu nimic".
--- Terminare citat ---
ce bine ar fi sa citesti 2 carti si imediat noaptea uitarii sa se aseze peste 10-15 ani din viata.

--- Terminare citat ---

Silviu, tu vorbesti de magie. Multi au impresia ca citirea unei carti este inutila fiindca efectele nu se produc in secunda doi dupa ce au terminat-o (sau chiar in timp ce o citesc). Nu e asa! Lucrurile se petrece gradual. Dar de multe ori persoana nu stie cum si de unde sa inceapa sau nu are curajul sa inceapa. Acesta e beneficiul unei astfel de carti.

silviu:
saturnianule, din nefericire, ori poate din fericire, suntem diferiti. unii incearca, si chiar reusesc, sa revina la viata citind, unii alergand dupa alte femei, altii consumand licori bahice. pe amicul meu nu-l vor ajuta cartile. asta e! e drept ca nici alcoolul nu-l ajuta, ba chiar ii intinde o capcana mortala.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă