Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (8/32) > >>

Tania55:
Buna Geta,
merg eu in locul tau, ma inscriu acum, apoi rezolvam celelalte probleme, ok ? .... ma voi inscrie si la microbuzul din Sibiu si voi ruga sa-mi  rezerve camera la Sibiel .... mmmm ..... ca merg si la Sarbatoarea recoltei si la Spa Ungaria  ......   :-\ ... sper sa gasesc solutii ......  te pup Geta, ai grija de tine 

Geta D:

--- Citat din: Tania55 din Luni, 19 August 2013, 19:27 ---Buna Geta,
merg eu in locul tau, ma inscriu acum, apoi rezolvam celelalte probleme, ok ? .... ma voi inscrie si la microbuzul din Sibiu si voi ruga sa-mi  rezerve camera la Sibiel .... mmmm ..... ca merg si la Sarbatoarea recoltei si la Spa Ungaria  ......   :-\ ... sper sa gasesc solutii ......  te pup Geta, ai grija de tine

--- Terminare citat ---

Buna Tania!  :kissing:

Am trimis mail lui Samiza cu modificarea.

Multumesc frumos!  :flori:

ella:
Buna dimineata,
Nu mai pot merge in excursia in Tara Luanei. Daca este cineva care doreste sa mearga in locul meu ,rog sa ma contacteze pe adresa de e-mail gina.lupu64@yahoo.com
(Am platit avansul de 200 lei)

Mari_a:
ella, imi pare rau ca nu mai poti pleca, o sa fie o excursie super! Acum, in Delta, am vorbit cu mai multe fete care sunt inscrise (si cu un baiat  :) ) si m-au convins si pe mine sa merg... Tocmai voiam sa o sun azi pe Samiza sa-i spun sa ma aiba in vedere daca renunta cineva... Ti-am scris pe e-mail.

ella:
Multumesc, Mari_a !
Ti- am trimis mail.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă