Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (9/32) > >>

admin:
Cei care doriti sa va mai inscrieti la Tara Luanei, luati legatura cu Samiza, la 0745106526. Este posibil ca din extinderea pensiunii cu inca 2-3 camere sa mai fie locuri disponibile. :)

Mari_a:
Ella, azi dupa-amiaza, cand am de facut niste curse pe la mai multe banci, o sa-ti trimit in cont cei 200 de lei avans si o sa o rog pe Samiza sa faca schimbarea de nume in lista.   :-*

ingrid:
Buna! As merge si eu in aceasta excursie, dar va rog pe cei care cunosc traseul spuneti-mi cat este de greu, de abrupt...... Ai nevoie de conditie fizica? cate ore se merge ?

wonderland:
Pentru că Gigi vorbește de o ”reeditare” a excursiei, pot doar să presupun că descrierea de la excursia din vară e valabilă și acum.

”Precizari:
Programul are sa fie unul specific de munte. Traseele sunt medii si peste medii , astfel ca este necesara o pregatire si forma fizica corespunzatoare, de asemenea se impune echipament de munte: bocanci sau ghete pe glezna, pantalon si bluza elastica, bat trekking. Am rugamintea ca cei care doresc sa participe sa-si evalueze obiectiv forma fizica, astfel incat sa nu avem acolo situatii de intarzieri de orar. Traseele sunt relativ lungi, ceea ce nu da posibilitatea decat a pauzelor la obiective, cand se face vizitarea. In rest trebuie mers in continuu si nu este posibil, asa cum precizam, sa avem persoane care incetinesc din mers, grupul. Suntem ghidati, acesta este un lucru foarte important, pt ca astfel avem o evaluare a pozitionarii noastre in traseu, permanenta.”

detalii pe: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1488.0.html

::)

noiembrie:
Pentru Ingrid,
Nu te poate speria traseul daca iubesti salbaticia si oarecum intoarcerea in timp !
In muntii Buzaului multe locuri sunt spectaculoase si e greu sa intelegi, chiar si oamenii locului
au uneori temeri !Legendele se tes una cate una de te cuprind adesea fiorii, doar inima , saraca,
te impinge la cunoastere !Munteanul e om aprig, mai putin vorbaret, inchis in el si in timpul lui !
 E bine ca aveti ghid !Daca ai incaltari bune si sete de munte, vei respira  odata cu grupul !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă