Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
Geta D:
tema pentru participantii de la Tara Luanei de la Getaaaa ... invata-ti coregrafia de la melodia " (The video's owner prevents external embedding)" ;
informatie primita de la Lucian, se stie.... ;D
Codrin, noi venim, tu ce faci?!
liliana m:
Am achitat si eu, ne revedem... curand :)... si sper sa fie si mai bine, si mai bine !!! :yeah:
Geta D:
--- Citat din: liliana m din Luni, 12 August 2013, 14:53 ---Am achitat si eu, ne revedem... curand :)... si sper sa fie si mai bine, si mai bine !!! :yeah:
--- Terminare citat ---
sigur va fi asa ... *|* :dance: :yeah:
Mimi:
--- Citat din: Geta D din Sâmbătă, 03 August 2013, 22:27 ---Mimi, de care manusi avea? din panza?!
--- Terminare citat ---
Nu,Geta,nu manusi de pinza ,caci prin alea trec tepii rugilor de catina.Manusi de schi avea Diana ! Am achitat si eu avansul, mi-am spalat bocancii asa ca abia astept reintilnirea cu Poiana Cozanei,cu fragmentul de disc solar,cu maretul cub.
Geta D:
Buna tuturor!
A intervenit o problema de sanatate si nu mai pot merge in Tara Luanei. Am platit avansul de 200 lei.
Daca exista cineva care imi poate ocupa locul, atunci va rog sa ma contacteze pe adresa de mail dinu.geta3@gmail.com.
O voi anunta si pe Samiza.
Multumesc! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă