Arhiva > Arhiva
Parinte pt copiii mei si pentru ai perechii. Infiez?
Crista:
Credeti ca exista instinct patern?Din experienta personala,de multi ani,nu.In cazul meu,exista instinct de conservare care pare sa se manifeste mai pregnant la tati.Se feresc,se sustrag,evita,gasesc scuze,folosesc formule de genul Stiu ca le merge bine cu tine,ca sunt bine ingrijiti. Imi pare rau ca am generalizat,m-am lasat dusa de val dar astea sunt lucruri cu care traiesc si pe care nu prea le spun,nu sunt vaicareala,doar constatare.
marcutza:
tot vorbim de interesul micului copil si logic asa intre cei divortati, parinti fiind.
@maria171 ce frumos suna ca e vb de 2 ca sa-l creasca chiar si dupa divort dar stim bine ca NU este si in real asa.
@carmen, de comun acord a fost si la mine dar acea familie si dupa divort...mult mai greu de obtinut pt copil. eu mi-am pastrat numele ca si tine, am tinut copilul(nici n-as fi conceput altfel) pt ca el nici macar nu a cerut program de vizita pana acum 1 an asa ca....;)
marcutza:
@crista, asa e si nu. am cunoscut cazuri, paternale vorbind, fericite, mandre de asa sentimete paternale si mai ales ajutor paternal
...de prea multe ori cuvantul paternal ...:)
Crista:
exceptii care sa confirme situatia generala?si eu. Ii admiram .
maria171:
@marcutza
am spus
--- Citat ---daca sotul si sotia nu s-au inteles in casnicie probabil nu se vor intelege nici in cresterea copilului
--- Terminare citat ---
chestii de genul: uite taica-tau nu se ocupa de tine, nu iti da bani, ii cheltuie cu ... "doamnele", nu ii pasa ca are un copil si altele de genul asta nu cred ca trebuie spuse copilului
astea se discuta tete a tete cu tatal
stiu ca ce spun eu e cam teorie pura
@fif, nici eu nu am fost incurajata
si stiu ca as fi putut multe
cred ca nu e tarziu ca iti convingi fata ca poate orice vrea ea
cred ca e mult de recuperat dar acum ai si avantajul ca ea intelege lucrurile la alt nivel
eu m-am descoperit la batranete
;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă