Scrise de noi > Articolele noastre

Implicare civica si voluntariat

<< < (3/22) > >>

Cory:
306 voturi avea proiectul lui Pavel azi dimineata  :thumbup:... and counting

wonderland:
Da, dar am văzut un proiect care are peste 1000 de voturi.
Așa că să nu ne lăsăm pe tânjală.

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 05 Iunie 2013, 15:18 ---Eu am inceput azi cu o lectie despre. Cu asistenta de metodisti pedagogici. Adica inspectie. Tocmai azi. Si am luat 10 cu felicitari... dupa ce n-am dormit toata noaptea, de ganduri... pana mi-a venit ideea salvatoare: o metoda noua, patentata azi: concursul culorilor. Nu dau detalii, ca e secret profesional... poate odata voi ajunge sa si scriu o carte cu asa asemenea metode didactice "de nota 10". Deocamdata ma rezum la a-mi dori sa dorm.... pentru o saptamana. Adica sa ma mai trezesc doar vinerea viitoare, la banchetul de final al claselor a VIII-a.  :crazy2:

--- Terminare citat ---

Felicitări! Pentru rezultat, pentru metodă. Și pentru concursul de săptămâna trecută.
Cum nu cred că dorința ta s-a împlinit - îți urez un week-end odihnitor. Cât să faci față zilelor până la banchet.

Caroline:
Multumesc, asemenea!

mihaela1961:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 05 Iunie 2013, 15:18 ---Eu am inceput azi cu o lectie despre. Cu asistenta de metodisti pedagogici. Adica inspectie. Tocmai azi. Si am luat 10 cu felicitari... dupa ce n-am dormit toata noaptea, de ganduri... pana mi-a venit ideea salvatoare: o metoda noua, patentata azi: concursul culorilor. Nu dau detalii, ca e secret profesional... poate odata voi ajunge sa si scriu o carte cu asa asemenea metode didactice "de nota 10".

--- Terminare citat ---
Deduc din multe postari ca tu esti chiar pasionata de ceea ce faci, felicitarile si admiratia mea!Se spune ca atunci cand in munca ta (respectiv la jobul tau) depui si pasiune(suflet), ai rezultate cu mult mai bune, e treaba constatata asta!In felul asta ai parte si de foarte mult echilibru!Nu e ceva nou ce scriu eu aici, gasesti treaba asta pe orice site de motivare personala! :flori:

wonderland:
Tocmai am înregistrat votul cu numărul 478 pentru Pavel și Parcul Național Cozia.
Un număr mic dacă ne uităm la câte au adunat câteva alte proiecte. unele se apropie de....2000 :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă