Scrise de noi > Articolele noastre

Implicare civica si voluntariat

<< < (2/22) > >>

wonderland:
Rodica, draga de ea, ne-a spus pe email. Unii dintre noi  :crazy2: am fost sceptici, dar informația ei s-a verificat.
Poti vota din acelasi cont, acelasi proiect, la fiecare 24 de ore.

Ce am mai găsit:
Votarea proiectelor pe Facebook si website: 02 iunie – 23 iunie 2012
Selectare proiecte short list pe baza voturilor si notei juriului: 24 iunie

Caroline:
I-am cunoscut pe cei de la WWF. Au fost in juriu la ultimul concurs (de sambata trecuta) in care elevii mei au castigat locul III din 309 de elevi si 187 de cadre didactice din 4 judete participante. Ceea ce am remarcat este ca aveau niste 4x4 ultimul racnet pentru care i-am invidiat sincer (eu sunt moarta dupa masinile de teren).  :crazy2:

dauina:
Io votez de 2x/zi...cu adresa personala si cea profesionala...so, tocmai l-am dat pe cel cu nr 159...

wonderland:

--- Citat din: dauina din Marți, 04 Iunie 2013, 17:29 ---Io votez de 2x/zi...cu adresa personala si cea profesionala...so, tocmai l-am dat pe cel cu nr 159...

--- Terminare citat ---
  :giggle:
Azi se sărbătorește Ziua Mondială a Mediului. Să începem cu un vot ;)

Caroline:
Eu am inceput azi cu o lectie despre. Cu asistenta de metodisti pedagogici. Adica inspectie. Tocmai azi. Si am luat 10 cu felicitari... dupa ce n-am dormit toata noaptea, de ganduri... pana mi-a venit ideea salvatoare: o metoda noua, patentata azi: concursul culorilor. Nu dau detalii, ca e secret profesional... poate odata voi ajunge sa si scriu o carte cu asa asemenea metode didactice "de nota 10". Deocamdata ma rezum la a-mi dori sa dorm.... pentru o saptamana. Adica sa ma mai trezesc doar vinerea viitoare, la banchetul de final al claselor a VIII-a.  :crazy2:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă