Scrise de noi > Articolele noastre

Implicare civica si voluntariat

<< < (4/22) > >>

Cory:
Eu cand am votat de dimineata erau vreo 476, si mie mi se pare ciudat ca unele
proiecte au crescut spectaculos ca voturi, in timp ce unele au cam ramas pe loc
???   :(

silviu:
poate ca avea dreptate stalin: nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile.

wonderland:
De  ce spui asta, Silviu, ai votat și nu ti s-a numărat votul? :coolsmiley:

Cory - cred doar că unii au susținători mai motivați și mai...consecvenți :whistle:

stefic:
www.sperantapentrutine.ro
Este o asociatie care lucreaza cu copiii bolnavi de la Fundeni, cei care sunt de conditie sociala medie spre joasa.
Acum in august merg si eu cu ei intr-o tabara organizata pentru acesti copii. E prima oara cand merg. Sper sa pot ajuta cat mai mult. Va povestesc dupa ce ma intorc cum a fost. E o experienta noua si pentru mine.

Si mai au un proiect, de ajutorare a oamenilor strazii, exista un adapost pentru ei, inchiriat, unde li se ofera cazare si masa.
Am fost acolo, nici nu stiti ce povesti de viata au oamenii aceia. Unii au fost pacaliti si au ramas fara casa, unii abandonati de familii, unii au trait in strada toata viata (ca urmare nici nu stau la centru prea mult, li se pare ca sunt ingraditi). Chiar ti se face mila, nu pot fi judecati toti pe care ii vedem pe strada, chiar daca sunt tineri; e adevarat ca nu stii cum sa faci diferenta intre ei. Au fost experiente cu unii dintre ei tare urate (din cate ne-a povestit cel care se ocupa de locatie).
Pot sa va spun ca e real ce se intampla acolo, se face cu multa daruire si dragoste si daca stiti si vreti sa ajutati pe cineva (Bucuresti, in special) si credeti ca e ok, puteti contacta asociatia sa ajute persoana respectiva.

sper ca nu v-am plictisit, daca aveti intrebari, va mai spun din ce mai stiu si eu.

adda:
Nu ne-ai plictisit deloc, e chiar frumos si util gestul tau si pentru cei carora le este adresat proiectul si pt tine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă