Scrise de noi > Articolele noastre
Râsu-plânsu încercărilor matrimoniale online
mihaela1961:
Articolul Simonei Catrina(pe care o iubesc pentru umorul ei savuros)pica exact pe subiect. Eu una,m-am amuzat copios ;D ;D
http://adevarul.ro/life-style/dragoste-si-sex/domndoresc-cunostinta-doamna-rog-neseriozitate-1_51acb7f5c7b855ff56533ab1/index.html#
Sunrise:
Am ras cu pofta, o citesc si eu pe Simona in Tango, imi place stilul ei la nebunie!
wonderland:
Da, e genială!
wonderland:
Se pare ca nu doar pământul, ci și lumea virtuală a matrimonialelor e rotundă.
Oricum gluma de mai jos e valabila si din directia noastra a femeilor, nu?
wonderland:
Un astfel de site ar trebui să rămână doar...metoda folosită pentru a extinde zona de posibilă întâlnire nu alternativa virtuală pentru o relație autentică.
Adevărul e că singura șansă ca o relație să capete contur din virtual în real este ca ea să fie trecută urgent la testul realității. Lâncezirea în online e semn clar că cei doi, unul dintre ei sigur, fie caută o metodă de umplere sterilă sau perversă a timpului, fie nu e cu adevărat disponibil pentru o relație. Motivele pentru care cineva amână contactul cu realitatea pot fi multe și diverse: e deja implicat într-o relație, nu are suficientă încredere în sine sau în ceilalți, și-a construit un profil fantezist pe care nu are cum să-l confirme într-o întâlnire, nu are suficient curaj, nu are nicio intenție de a iniția o relație...
De fapt, dacă stau să mă uit, nici nu sunt așa de multe motive, după cum nu e nevoie de prea mult timp ca să îți dai seama dacă cineva intentionează să iasă în real sau să rămână în spatele măștilor virtuale. :uglystupid2: :crazy2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă